Qualcomm Snapdragon 895 – flagskibsprocessoren i 2022?

Topmodel-processoren fra Qualcomm i 2022 bliver formentlig Snapdragon 895.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm Snapdragon processor

De bedste Android-telefoner i 2021 har umiddelbart alle Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm. 

Rygterne er dog allerede begyndt at florere omkring næste års processor. Det ventes, at den vil blive offentliggjort i december 2021 på den årlige Snapdragon Summit.

De første detaljer, som kom ud om Snapdragon 895 processoren, var et læk fra Twitter-brugeren @EvLeaks, hvor det interne kodenavn blev afsløret.

Processoren hedder nemlig SM8450. Den kommer med integreret Snapdragon X65 modem. Det skriver AndroidCentral.

Et læk har også ment, at Snapdragon 895 processoren vil være baseret på ARM v9.

Det er begrænset med officielle detaljer for nuværende, men det ventes, at Snapdragon 896 processoren kommer i størstedelen af næste års flagskibsmodeller.

Den vil formentlig være at finde i Samsung Galaxy S22-serien, Xiaomi Mi 12, OnePlus 10 og mange flere. 

Der er dog også konkurrence på markedet for processorer og coronakrisen, hvor der har været mangel på chips har gjort, at flere producenter får en større del af kagen. MediaTek har også haft nogle ret interessante processorer på det seneste i midrange-segmentet. Eksempelvis OnePlus har brugt MediaTek i deres nye Nord2-model.

Mere til historien

Samsung anvender både deres egne Exynos-processorer samt processorer fra Qualcomm. I vores markedsområde ser vi oftest Exynos processorer i topprodukter fra Samsung.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram