Poly Studio P15 forbedrer videomødet markant

VIDEO: Se hvordan Poly Studio P15 automatisk beskærer billede og hør den aktive støjreduaktion.

Poly Studio P15 er den måske ultimative enhed til dem, som holder mange onlinemøder på hjemmekontoret. I et mødelokale passer den også rigtigt godt ind. Høj eksempler på støjreduktionen i denne video.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Tastaturer der klikker, skramlen fra stole og papirer som knitrer, er irriterede. Det er også træl, når døren går op til mødelokalet eller en rejser sig og skramler med stolen.

Kan du genkende disse scenarier fra dine videomøder online, skal du se nærmere på Poly Studio P15. Det er en lyd- og videobar hvor højttaler, mikrofoner og kamera, er integreret i den samme enhed.

På fronten sidder en retningsbestemt mikrofon, som kan opfange stemmen fra personen foran og samtidigt eliminere udefrakommende støj og stemmer. Via desktopappen kan du justere mikrofonen til at tage et bredere perspektiv med, hvilket er interessant, når du holder møder med flere personer i det samme lokale.

Poly Studio P15 har aktiv støjreduktion, der i realtid analyserer på pludselige forstyrrelser, klikkende tastaturer og knitrende papirer. Så meget støj som muligt fjernes automatisk af enheden, inden det når frem til modtageren.

Støjreduktionen er så effektiv, at du ikke behøver sidde med fingeren på mute-knappen under hele mødet.

Der vil dog være støj, som ikke fjernes. Særligt støj der opstår mens du taler, skæres ikke altid effektivt væk.

Tilpasser billedet løbende

Kameraet i Poly Studio P15 holder hele tiden øje med, hvor du er. Så snart du ikke er center i billedet, bliver beskæringen helt automatisk justeret.

Med denne automatiske funktion slipper du for at sidde som et par øje og en hårtot i bunden af skærmbilledet hos den anden part i onlinemødet.

Tilpasningen sker med digital beskæring, hvilket i nogen grad går ud over billedkvaliteten. Derfor er det naturligvis altid bedst at sidde rigtigt foran kameraet, når du vil have den bedste kvalitet.

Perfekt til mødelokalet

Poly Studio P15 er for stor til, at være fornuftigt placeret på toppen af en bærbar computer, men i et mødelokale hvor skærmen er større, passer P15 langt bedre ind.

Det er nok ikke ret mange privatbrugere med lejlighedsvise onlinemøder, som køber Poly Studio P15 til hjemmekontoret. Her vil man nok bruge computerens webcam, eller se på et billigere mødekamera som Poly Studio P5.

VIDEO: Se testen af Poly Studio P5

Prisen for video/møde/koncerencebaren er lidt over 4.000 kroner inklusive moms.

Læs også min anmeldelse af Poly Studio P15.

Mere til historien

Linsen på Poly Studio P15 har en fysisk lukker, som deaktiverer enheden, når den lukkes. Det sker ved at dreje på ringen omkring kameraet.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 og S24+ test | Her er kompromiserne

TEST: Der er skåret ned på flere ting i Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+, men telefonerne er stadig pumpet med AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram