MacBook-M1 skærme slår muligvis revner

Flere røster på nettet melder om, at MacBook-computere har skærme som slår revner, øjensynligt uden brugerne har rørt maskinen.

MacBook Pro 13-tommer, M1-2020
MacBook Pro 13-tommer med M1, er en af de computere, hvor skærmen pludselig revner (Foto: MereMobil.dk)

Der er på Reddit og i Apples eget supportforum dukket fortællinger op om, at MacBook Pro med M1-processor og M1-udgaven af MacBook Air, har skærme, som muligvis er for skrøbelige til almindeligt brug.

Meldingerne går på, at brugerne lukker deres laptop uden skærmrevner, for så senere at blive mødt af en revnet skærm, når computeren åbnes igen.

En enkelt bruger fortæller endda, at det er sket to gange i løbet af to måneder for hende.

Indtil videre ligger det ikke klart, hvad Apples reaktion er, da der er forskellige udmeldinger fra de uheldige Macbook-ejere.

Nogen er blevet tilbudt gratis reparation, andre en ny skærm til fuld pris. Det skriver Tomsguide.com.

Apple selv har ikke kommenteret på problemet.

ANMELDELSE: MacBook Pro med M1-processor er måske fremtidens laptop

Hvorfor revner skærme på MacBooks?

Hvad kan grunden til de mystiske revner så være?

En grund kan være, at de tynde skærmkanter ganske simpelt ikke kan beskytte en skrøbelig skærm mod de vridninger, der vil være, når laptoppen klappes sammen.

En anden forklaring kan være skidt eller andet på tastaturet, der rammer skærmen når den lukkes.

Sidst, men slet ikke usandsynligt, kan det også være fordi folk bruger webcam-covers, der rammer mod tastaturet i lukket tilstand. Noget Apple selv har været ude og advare imod sidste år.

Det er klart, at anonyme kommentarer på nettet ikke altid skal tages for gode varer. Det store antal af enslydende fortællinger gør dog, at det helt klart er noget købere, som overvejer en sådan computer, tager med i deres overvejelser, inden de trækker kortet op ad lommen.

ANMELDELSE: 24" iMac med M1 er en perfekt allround-computer

Se dette før du køber en Apple med M1

Mere til historien

Apple er slet ikke ubekendte med at oprette serviceprogrammer for enheder, hvor et større antal brugere, har været berørte af samme defekt. Et af de mere kendte eksempler er udskiftningen af batterier på iPhone 6S, uden omkostninger.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram