MacBook-M1 skærme slår muligvis revner

20

Flere røster på nettet melder om, at MacBook-computere har skærme som slår revner, øjensynligt uden brugerne har rørt maskinen.

MacBook Pro 13-tommer, M1-2020
MacBook Pro 13-tommer med M1, er en af de computere, hvor skærmen pludselig revner (Foto: MereMobil.dk)

Der er på Reddit og i Apples eget supportforum dukket fortællinger op om, at MacBook Pro med M1-processor og M1-udgaven af MacBook Air, har skærme, som muligvis er for skrøbelige til almindeligt brug.

Meldingerne går på, at brugerne lukker deres laptop uden skærmrevner, for så senere at blive mødt af en revnet skærm, når computeren åbnes igen.

En enkelt bruger fortæller endda, at det er sket to gange i løbet af to måneder for hende.

Indtil videre ligger det ikke klart, hvad Apples reaktion er, da der er forskellige udmeldinger fra de uheldige Macbook-ejere.

Nogen er blevet tilbudt gratis reparation, andre en ny skærm til fuld pris. Det skriver Tomsguide.com.

Apple selv har ikke kommenteret på problemet.

ANMELDELSE: MacBook Pro med M1-processor er måske fremtidens laptop

Hvorfor revner skærme på MacBooks?

Hvad kan grunden til de mystiske revner så være?

En grund kan være, at de tynde skærmkanter ganske simpelt ikke kan beskytte en skrøbelig skærm mod de vridninger, der vil være, når laptoppen klappes sammen.

En anden forklaring kan være skidt eller andet på tastaturet, der rammer skærmen når den lukkes.

Sidst, men slet ikke usandsynligt, kan det også være fordi folk bruger webcam-covers, der rammer mod tastaturet i lukket tilstand. Noget Apple selv har været ude og advare imod sidste år.

Det er klart, at anonyme kommentarer på nettet ikke altid skal tages for gode varer. Det store antal af enslydende fortællinger gør dog, at det helt klart er noget købere, som overvejer en sådan computer, tager med i deres overvejelser, inden de trækker kortet op ad lommen.

ANMELDELSE: 24″ iMac med M1 er en perfekt allround-computer

Se dette før du køber en Apple med M1

Mere til historien

Apple er slet ikke ubekendte med at oprette serviceprogrammer for enheder, hvor et større antal brugere, har været berørte af samme defekt. Et af de mere kendte eksempler er udskiftningen af batterier på iPhone 6S, uden omkostninger.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer