Android Auto-appen lukker på telefoner

Bruger du Android Auto på din telefons skærm, skal du nu til at kigge i retning af det nye Google Assistent driving mode. 

Android Auto
Android Auto droppes i sin nuværende form på telefoner fra Android 12

Vi kender bedst Android Auto som en måde at tilgå vores telefon gennem touchskærmen i vores bils instrumentbord. Det er en lettere (og mere sikker) måde for eksempel at benytte musik, apps og navigation på, uden at skulle sidde med telefonen i hånden.

LÆS OGSÅ: Du kan bruge Android Auto i Danmark

I flere år har Google givet muligheden for at benytte Android Auto direkte på telefonens skærm. Samtidig har Google arbejdet på deres Assistent driving mode, der efter flere forsinkelser nu er klar og skal udfase Android Auto på Android 12.

I en udmelding til 9to5Google bekræfter Google, at dette er korrekt.

For dem som har en bil med en skærm, der understøtter Android Auto, vil der ikke ske nogen ændringer. Bruger man derimod appen på telefonen, vil man overgå til Assistent driving. Derudover har Google ingen tilføjelser.

Før Google bekræftede de nye ændringer, havde flere Pixel-ejere allerede fattet tastaturet og beskrevet deres oplevelser når de prøvede at starte Android Auto appen.

Hvordan de fik en besked, der sagde, at Android Auto nu kun var brugbar på bilskærme og at de skulle prøve den nye Google Assistent driving.

Det ser umiddelbart stadig ud til, at du kan fortsætte med at bruge Android Auto på din telefon, så længe du ikke opdaterer til Android 12.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Android Auto kom til verden helt tilbage i marts 2015. Kun meget få lande fik adgang til den nye app i starten. Det har heldigvis ændret sig siden og Android Auto er nu tilgængelig i 42 lande.

Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram