Android Auto-appen lukker på telefoner

Bruger du Android Auto på din telefons skærm, skal du nu til at kigge i retning af det nye Google Assistent driving mode. 

Android Auto
Android Auto droppes i sin nuværende form på telefoner fra Android 12

Vi kender bedst Android Auto som en måde at tilgå vores telefon gennem touchskærmen i vores bils instrumentbord. Det er en lettere (og mere sikker) måde for eksempel at benytte musik, apps og navigation på, uden at skulle sidde med telefonen i hånden.

LÆS OGSÅ: Du kan bruge Android Auto i Danmark

I flere år har Google givet muligheden for at benytte Android Auto direkte på telefonens skærm. Samtidig har Google arbejdet på deres Assistent driving mode, der efter flere forsinkelser nu er klar og skal udfase Android Auto på Android 12.

I en udmelding til 9to5Google bekræfter Google, at dette er korrekt.

For dem som har en bil med en skærm, der understøtter Android Auto, vil der ikke ske nogen ændringer. Bruger man derimod appen på telefonen, vil man overgå til Assistent driving. Derudover har Google ingen tilføjelser.

Før Google bekræftede de nye ændringer, havde flere Pixel-ejere allerede fattet tastaturet og beskrevet deres oplevelser når de prøvede at starte Android Auto appen.

Hvordan de fik en besked, der sagde, at Android Auto nu kun var brugbar på bilskærme og at de skulle prøve den nye Google Assistent driving.

Det ser umiddelbart stadig ud til, at du kan fortsætte med at bruge Android Auto på din telefon, så længe du ikke opdaterer til Android 12.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Android Auto kom til verden helt tilbage i marts 2015. Kun meget få lande fik adgang til den nye app i starten. Det har heldigvis ændret sig siden og Android Auto er nu tilgængelig i 42 lande.

Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Google I/O – disse nyheder forventer vi

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference. Du kan her blive klogere på, hvilke nyheder vi forventer.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram