Android Auto-appen lukker på telefoner

Bruger du Android Auto på din telefons skærm, skal du nu til at kigge i retning af det nye Google Assistent driving mode. 

Android Auto
Android Auto droppes i sin nuværende form på telefoner fra Android 12

Vi kender bedst Android Auto som en måde at tilgå vores telefon gennem touchskærmen i vores bils instrumentbord. Det er en lettere (og mere sikker) måde for eksempel at benytte musik, apps og navigation på, uden at skulle sidde med telefonen i hånden.

LÆS OGSÅ: Du kan bruge Android Auto i Danmark

I flere år har Google givet muligheden for at benytte Android Auto direkte på telefonens skærm. Samtidig har Google arbejdet på deres Assistent driving mode, der efter flere forsinkelser nu er klar og skal udfase Android Auto på Android 12.

I en udmelding til 9to5Google bekræfter Google, at dette er korrekt.

For dem som har en bil med en skærm, der understøtter Android Auto, vil der ikke ske nogen ændringer. Bruger man derimod appen på telefonen, vil man overgå til Assistent driving. Derudover har Google ingen tilføjelser.

Før Google bekræftede de nye ændringer, havde flere Pixel-ejere allerede fattet tastaturet og beskrevet deres oplevelser når de prøvede at starte Android Auto appen.

Hvordan de fik en besked, der sagde, at Android Auto nu kun var brugbar på bilskærme og at de skulle prøve den nye Google Assistent driving.

Det ser umiddelbart stadig ud til, at du kan fortsætte med at bruge Android Auto på din telefon, så længe du ikke opdaterer til Android 12.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Android Auto kom til verden helt tilbage i marts 2015. Kun meget få lande fik adgang til den nye app i starten. Det har heldigvis ændret sig siden og Android Auto er nu tilgængelig i 42 lande.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram