Android Auto-appen lukker på telefoner

70

Bruger du Android Auto på din telefons skærm, skal du nu til at kigge i retning af det nye Google Assistent driving mode. 

Android Auto
Android Auto droppes i sin nuværende form på telefoner fra Android 12

Vi kender bedst Android Auto som en måde at tilgå vores telefon gennem touchskærmen i vores bils instrumentbord. Det er en lettere (og mere sikker) måde for eksempel at benytte musik, apps og navigation på, uden at skulle sidde med telefonen i hånden.

LÆS OGSÅ: Du kan bruge Android Auto i Danmark

I flere år har Google givet muligheden for at benytte Android Auto direkte på telefonens skærm. Samtidig har Google arbejdet på deres Assistent driving mode, der efter flere forsinkelser nu er klar og skal udfase Android Auto på Android 12.

I en udmelding til 9to5Google bekræfter Google, at dette er korrekt.

For dem som har en bil med en skærm, der understøtter Android Auto, vil der ikke ske nogen ændringer. Bruger man derimod appen på telefonen, vil man overgå til Assistent driving. Derudover har Google ingen tilføjelser.

Før Google bekræftede de nye ændringer, havde flere Pixel-ejere allerede fattet tastaturet og beskrevet deres oplevelser når de prøvede at starte Android Auto appen.

Hvordan de fik en besked, der sagde, at Android Auto nu kun var brugbar på bilskærme og at de skulle prøve den nye Google Assistent driving.

Det ser umiddelbart stadig ud til, at du kan fortsætte med at bruge Android Auto på din telefon, så længe du ikke opdaterer til Android 12.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Android Auto kom til verden helt tilbage i marts 2015. Kun meget få lande fik adgang til den nye app i starten. Det har heldigvis ændret sig siden og Android Auto er nu tilgængelig i 42 lande.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer