Nye iPhone-modeller kan sætte rekorder

Det forventes, at den kommende iPhone-serie vil få iPhone-brugere til at investere i de nye modeller.

Peng Phones skriver iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i en pink-variant (Kilde: Twitter Peng Phones)
Peng Phones skriver iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i en pink-variant (Kilde: Twitter Peng Phones)

Der er store forventninger til den kommende iPhone-serie.

Forventningerne bygger på, at den serie, som i techkredse er blevet døbt "iPhone 13", vil komme med en række opgraderinger, som vil tilskynde kunderne at skifte deres iPhone ud.

Der er traditionen tro ikke kommet noget officielt fra Apple om, hvilke opgraderinger den kommende iPhone-serie kommer med, men rygtebørsen summer af gode gæt.

Gættene går på forbedrede kameraer og øgede batteristørrelser over en bred kam, mens topmodellerne efter sigende skulle blive bestykket med 120Hz LTPO OLED-skærme.

Alt i alt en pakke, som mange iPhone-brugere formentlig ikke vil sige nej til, og dermed vil booste salget, forlyder det.

Således forventes Apple ifølge blandt andre Businessinsider, at overgå sig selv og sende omkring 226 millioner iPhone-enheder ud i 2022. Det er sågar også tidligere vurderet af analytikere fra den amerikanske finans- og bankkoncern JP Morgan, at Apple vil nå op på 240 millioner iPhone-enheder i 2022.

Det vil således være i nærheden af 10 til 30 millioner flere enheder end det anslås, at Apple når op på i indeværende år.

Apple forventes at lancere den nye iPhone-serie til september. Fra flere sider forlyder det nemlig, at de nye iPhones er klar i tredje uge af september. Der gættes sågar på en lacering tirsdag den 14. september 2021.

LÆS OGSÅ: iPhone 13 er måske klar i september

Vi følger udviklingen her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her, hvis du vil modtage de seneste mobilnyheder i indbakken hver uge.

Mere til historien

Apple offentliggør sjældent noget før en til to uger før en lancering, men det forhindrer ikke rygtebørsen i at være i fuld sving med det helt store gætteri om den kommende iPhone-serie. Udover en skærm med 120 Hz, så forventes det også nye optikker i kameraerne vil betyde, at de nye iPhones bliver en smule "tykkere".

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram