Nye iPhone-modeller kan sætte rekorder

2

Det forventes, at den kommende iPhone-serie vil få iPhone-brugere til at investere i de nye modeller.

Peng Phones skriver iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i en pink-variant (Kilde: Twitter Peng Phones)
Peng Phones skriver iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i en pink-variant (Kilde: Twitter Peng Phones)

Der er store forventninger til den kommende iPhone-serie.

Forventningerne bygger på, at den serie, som i techkredse er blevet døbt “iPhone 13”, vil komme med en række opgraderinger, som vil tilskynde kunderne at skifte deres iPhone ud.

Der er traditionen tro ikke kommet noget officielt fra Apple om, hvilke opgraderinger den kommende iPhone-serie kommer med, men rygtebørsen summer af gode gæt.

Gættene går på forbedrede kameraer og øgede batteristørrelser over en bred kam, mens topmodellerne efter sigende skulle blive bestykket med 120Hz LTPO OLED-skærme.

Alt i alt en pakke, som mange iPhone-brugere formentlig ikke vil sige nej til, og dermed vil booste salget, forlyder det.

Således forventes Apple ifølge blandt andre Businessinsider, at overgå sig selv og sende omkring 226 millioner iPhone-enheder ud i 2022. Det er sågar også tidligere vurderet af analytikere fra den amerikanske finans- og bankkoncern JP Morgan, at Apple vil nå op på 240 millioner iPhone-enheder i 2022.

Det vil således være i nærheden af 10 til 30 millioner flere enheder end det anslås, at Apple når op på i indeværende år.

Apple forventes at lancere den nye iPhone-serie til september. Fra flere sider forlyder det nemlig, at de nye iPhones er klar i tredje uge af september. Der gættes sågar på en lacering tirsdag den 14. september 2021.

LÆS OGSÅ: iPhone 13 er måske klar i september

Vi følger udviklingen her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her, hvis du vil modtage de seneste mobilnyheder i indbakken hver uge.

Mere til historien

Apple offentliggør sjældent noget før en til to uger før en lancering, men det forhindrer ikke rygtebørsen i at være i fuld sving med det helt store gætteri om den kommende iPhone-serie. Udover en skærm med 120 Hz, så forventes det også nye optikker i kameraerne vil betyde, at de nye iPhones bliver en smule “tykkere”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer