Mobilselskab indtager overraskende placering

Hitlisten indeholder normalt ikke mobilselskaber, men i år er en undtagelse.

CBB Mobil
Mobilselskaber indgår normalt ikke i YouGov BrandIndex, men i år er det anderledes (Foto: CBB Mobil)

Har du tænkt over, hvilken indflydelse det har på dit valg, hvis gode venner, familie eller bare bekendte kommer med en anbefaling om et produkt?

Hvis du ikke har tænkt over det, så har de virksomheder der slås om pladserne, når kunderne skal tage den endelige beslutning, gjort det. Meget grundigt endda.

Specielt bilbranchen er dygtige til at skabe det der kaldes mærkeambassadører. Det viser den nye liste fra analyseinstituttet YouGov.

Listen hedder YouGov BrandIndex og er en årlig tilbagevendende begivenhed. Listen anno 2021 domineres i top 10 af bilmærker, men der har også sneget sig andre brancher ind.

Lærerstandens Brandforsikring topper årets liste, mens Lego – nok ikke overraskende – er at finde på en sjetteplads, men et par fuldblods digitale produkter har også fundet plads i top 10. 

Mofibo er nummer ti, mens CBB Mobil har kæmpet sig til en plads som nummer syv, og er således kommet i selskab med hæderkronede bilbrands som Audi, Mercedes-Benz, VW og BMW.

YouGov BrandIndex viser, at CBB Mobil scorer 76,1 procent, når det kommer til mund til øre-anbefalinger fra kunder til potentielle kunder.

ANMELDELSE: Sådan er Xperia 1 III – Sonys 2021-topmodel

I en kort kommentar til placeringen, siger Christian Stokholm, presserådgiver hos Telenor Danmark, der ejer CBB Mobil, at “det er usædvanligt – også fordi teleselskaber traditionelt ikke er at finde i den ende af skalaen”.

Mere til historien

Kommer man længere ned ad mærkeindekset – som vel at mærke kun indeholder danske brands -, så finder man en højdespringer som Politiken, der arbejder målrettet på at skabe nye digitale abonnementer og finde veje til betalt indhold. Politiken scorer 60,3 procent, mens Stryhns scorer 45,6, hvilket er en fremgang.

Kan AI sige “nej”? Nej, det kan AI ikke

Det skal være slut med dårlige undskyldninger fra kunstig intelligens. Det har Aalborg Universitet sat sig for.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram