Mere data på ferierejser fra i dag

Abonnenter hos et teleselskab kan fra i dag benytte lige så meget data i EU som herhjemme.

Sol, vand og sommer - bølgebrus (Foto: Pixabay.com)
Byder sommeren på en tur sydpå eller til andre lande i EU, så er der godt nyt fra teleselskabet 3, som skruer op for datamængden. Det vil fra 12. juli være muligt, at benytte den mængde data, der er inkluderet i ens abonnement - også når man er i udlandet, hvis rejsen går til et EU-land eller Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien. (Foto: Pixabay)

Der er godt nyt for de rejselystne danskere, der er kunder hos teleselskabet 3.

3 oplyser, at de skruer ekstra op for datamængden i EU for deres abonnenter med 3LikeHome og 3LikeHome Pro fra den 12. juli 2021. Det gælder desuden både privat- og erhvervskunder. 3LikeHome understøtter i dag roaming i 72 lande.

Teleselskabet 3 er klar med nye abonnementer

Dermed kan man benytte enten 30 eller 50 GB eller Fri Data, hvis det er det man har inkluderet i ens abonnemen. Muligheden gælder året ud i alle EU-lande samt Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien.

Det betyder altså, at det normale dataloft på rejsedata fjernes i den periode - i de inkluderede lande.

Teleselskabet 3 kan se, at flere danskere benytter mobilen i udlandet igen og rejseaktiviteten i år er større end sidste år.

- ”Danskerne er klar til at rejse ud i verden igen, og der er ingen tvivl om, at sommerferien for rigtig manges vedkommende skal holdes i Europa. Derfor vil vi gerne gøre vores til, at de nemt og bekymringsfrit kan bruge løs af data, især i en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at kunne holde sig orienteret på farten,” siger Jesper Bennike, der er direktør for 3’s privatmarked.

De 3LikeHome lande, der ikke er en del af EU eller de øvrige oplyste lande, har stadig det normale dataloft på 25 GB fortsat.

Her får du fri data billigst netop nu

Listen herunder indeholder annoncørbetalte links. Priserne og sorteringen er ikke påvirket.

Mere til historien

Byder sommeren på en ny telefon, så kan du få inspiration i vores overblik, hvor vi har set nærmere på forårets/sommerens nyeste smartphones.

5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
3 vil konkurrere mod fiber

Det er unødvendigt at grave endeløse kilometer af fiberkabler ned, mener 3's direktør.

(mere…)
3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram