L.I.G.A.-forsanger laver sommerens mobilhit

1

Sommerens mobilhit er klar fra Nicky Russell, der er forsanger L.I.G.A. Hør sangen “Gi’ nu et smil” her.

Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)
Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)

Nicky Russell, forsanger i L.I.G.A., har måske lavet et af sommerens hits. Det startede ellers med, at det ”bare” skulle have været en reklamesang for teleselskabet Oister, men sangen ”Gi’ nu et smil” viste sig at have “for stort hitpotentiale”. 

Det er langt fra første gang i musikhistorien, at en kommerciel reklamesig bliver et pophit. Det er tidligere sket med en række sange som f.eks. The Carpenters ”We’ve Only Just Begun”, der blev skrevet til en reklame for en bank. Derudover er Stiltskin-klassikeren ”Inside” også oprindeligt skrevet som et instrumentalt nummer til en Levi’s-reklame.

Oister og producerholdet bag sangen havde en rigtig god fornemmelse med ”Gi’ nu et smil” og tænkte, at den var mere end blot et reklamespot. Derfor udgives den nu med håbet om, at den bliver sommerens hit.

-”Vi er i gang med at fintune Oister-brandet og redefinere os selv en smule. Det gør vi ved at bygge videre på det, vi har og kan i forvejen. Oister har aldrig taget sig selv særligt højtideligt, og vi har altid brugt musikken til at fange danskernes opmærksomhed. De fleste ved efterhånden, at vi er bedst til prisen, men vi håber, at den nye single kan være med til at vise, at Oister har meget mere at byde på og masser af personlighed og attitude,” siger Anthony Lim, der er Chief Commercial Officer hos Oister i en pressemeddelelse.

Sangen har en god stemning og er ret højaktuel denne sommer, hvor danskerne netop har smidt mundbindene og vi derfor igen kan se hinanden smile.

Du finder sangen på Spotify, Deezer og YouTube.

ANMELDELSE: Dyr dansk designhøjttaler lyder ikke godt nok

“Gi nu et smil” med Nicky Russell

Mere til historien

L.I.G.A. blev for alvor kendt i 2013 og 2014, hvor de hittede med sangene “Skylder dig ik’ noget”, “Julia” og “Den første gang”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer