L.I.G.A.-forsanger laver sommerens mobilhit

Sommerens mobilhit er klar fra Nicky Russell, der er forsanger L.I.G.A. Hør sangen “Gi’ nu et smil” her.

Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)
Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)

Nicky Russell, forsanger i L.I.G.A., har måske lavet et af sommerens hits. Det startede ellers med, at det ”bare” skulle have været en reklamesang for teleselskabet Oister, men sangen ”Gi’ nu et smil” viste sig at have “for stort hitpotentiale”. 

Det er langt fra første gang i musikhistorien, at en kommerciel reklamesig bliver et pophit. Det er tidligere sket med en række sange som f.eks. The Carpenters ”We’ve Only Just Begun”, der blev skrevet til en reklame for en bank. Derudover er Stiltskin-klassikeren ”Inside” også oprindeligt skrevet som et instrumentalt nummer til en Levi’s-reklame.

Oister og producerholdet bag sangen havde en rigtig god fornemmelse med ”Gi’ nu et smil” og tænkte, at den var mere end blot et reklamespot. Derfor udgives den nu med håbet om, at den bliver sommerens hit.

-”Vi er i gang med at fintune Oister-brandet og redefinere os selv en smule. Det gør vi ved at bygge videre på det, vi har og kan i forvejen. Oister har aldrig taget sig selv særligt højtideligt, og vi har altid brugt musikken til at fange danskernes opmærksomhed. De fleste ved efterhånden, at vi er bedst til prisen, men vi håber, at den nye single kan være med til at vise, at Oister har meget mere at byde på og masser af personlighed og attitude,” siger Anthony Lim, der er Chief Commercial Officer hos Oister i en pressemeddelelse.

Sangen har en god stemning og er ret højaktuel denne sommer, hvor danskerne netop har smidt mundbindene og vi derfor igen kan se hinanden smile.

Du finder sangen på Spotify, Deezer og YouTube.

ANMELDELSE: Dyr dansk designhøjttaler lyder ikke godt nok

“Gi nu et smil” med Nicky Russell

Mere til historien

L.I.G.A. blev for alvor kendt i 2013 og 2014, hvor de hittede med sangene “Skylder dig ik’ noget”, “Julia” og “Den første gang”.

Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram