L.I.G.A.-forsanger laver sommerens mobilhit

Sommerens mobilhit er klar fra Nicky Russell, der er forsanger L.I.G.A. Hør sangen "Gi' nu et smil" her.

Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)
Nicky Russell forsanger i L.I.G.A. er klar med et bud på sommerens hit, der egentlig startede som en reklamesang. (Foto: Oister)

Nicky Russell, forsanger i L.I.G.A., har måske lavet et af sommerens hits. Det startede ellers med, at det ”bare” skulle have været en reklamesang for teleselskabet Oister, men sangen ”Gi’ nu et smil” viste sig at have "for stort hitpotentiale". 

Det er langt fra første gang i musikhistorien, at en kommerciel reklamesig bliver et pophit. Det er tidligere sket med en række sange som f.eks. The Carpenters ”We’ve Only Just Begun”, der blev skrevet til en reklame for en bank. Derudover er Stiltskin-klassikeren ”Inside” også oprindeligt skrevet som et instrumentalt nummer til en Levi’s-reklame.

Oister og producerholdet bag sangen havde en rigtig god fornemmelse med ”Gi’ nu et smil” og tænkte, at den var mere end blot et reklamespot. Derfor udgives den nu med håbet om, at den bliver sommerens hit.

-”Vi er i gang med at fintune Oister-brandet og redefinere os selv en smule. Det gør vi ved at bygge videre på det, vi har og kan i forvejen. Oister har aldrig taget sig selv særligt højtideligt, og vi har altid brugt musikken til at fange danskernes opmærksomhed. De fleste ved efterhånden, at vi er bedst til prisen, men vi håber, at den nye single kan være med til at vise, at Oister har meget mere at byde på og masser af personlighed og attitude,” siger Anthony Lim, der er Chief Commercial Officer hos Oister i en pressemeddelelse.

Sangen har en god stemning og er ret højaktuel denne sommer, hvor danskerne netop har smidt mundbindene og vi derfor igen kan se hinanden smile.

Du finder sangen på Spotify, Deezer og YouTube.

ANMELDELSE: Dyr dansk designhøjttaler lyder ikke godt nok

"Gi nu et smil" med Nicky Russell

Mere til historien

L.I.G.A. blev for alvor kendt i 2013 og 2014, hvor de hittede med sangene "Skylder dig ik' noget", "Julia" og "Den første gang".

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Oister nu klar med TV 2 Play

Oister har nu to abonnementer hvor TV 2 Play Favorit er en mulighed. Læs mere om det her.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram