Windows 11 er klar i oktober

4

Microsoft fremviste Windows 11 i sidste uge. Nu tyder det på, at Windows 11 er klar i oktober.

Microsoft er klar med Windows 11 (Foto: Microsoft)
Microsoft er klar med Windows 11 (Foto: Microsoft)

Da Microsoft i sidste uge fremviste Windows 11, meddelte de ikke, hvornår Windows 11 specifikt ville være klar til offentligheden. En af de største nyheder, der fik en masse fokus, var, at Windows 11 vil understøtte apps fra Android.

Microsoft klar med Windows 11 – understøtter Android-apps

Efter et nærmere kig på nogle få billeder af Windows 11, ser det ud til, at opdateringen formentlig vil blive udrullet i oktober.

Du kan se skærmbilledet herunder, der viser en Microsoft Teams besked fra Stevie Bathiche fra Surface Team til Panos Panay, der er chef for Windows og devices. I beskeden står ”can’t wait for October!”. Det skriver GSMArena.

På de officielle promotionbilleder fra Microsoft, ses også billeder af ”taskbaren” fra Windows 11 med datoen 20. oktober. Derfor ventes det, at det altså er datoen for frigivelsen af Windows 11. 

Ikke alle Android-apps virker på Windows 11

Microsoft har i skrivende stund ikke bekræftet dette. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt i sagen.

Her ses datoen 20. oktober 2021

Mere til historien

I midten af juni måned meldte Microsoft ud, hvornår de stopper support og opdateringer for Windows 10. Og er du glad for Windows 10, så frygt ej, for det varer nemlig noget tid endnu. Microsoft lukker Windows 10 den 14. oktober 2025.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer