Tamagotchi smartwatch – nostalgi fra 90’erne

Tamagotchi fejrer i år 25-års jubilæum. Det fejres med et smartwatch. Det betyder, at du kan passe dit lille elektroniske kæledyr direkte fra håndledet.

Tamagotchi smartwatch (Foto: Bandai)
Tamagotchi smartwatch (Foto: Bandai)

Hvis du var barn eller ung i 90’erne eller starten af 00’erne, så husker du formentlig Tamagotchi. Det var i hvert fald et kæmpe hit hos mange, dette lille elektroniske kæledyr.

Sony genopliver PlayStation 1 som PlayStation Classic

Jeg husker blandt andet selv, at jeg passede en venindes Tamagotchi, mens hun var på ferie med hendes forældre. I dag ville børn nok bare tage den med, da det er blevet mere naturligt, at man sidder med hovedet i en tablet, smartphone eller en anden skærm.

https://www.youtube.com/watch?v=pQenRhjzDys

Første gang Tamagotchi’en så dagens lys var i november 1996, hvor det var en lille elektronisk enhed. Eller kort sagt et lille stykke legetøj. Den lille ”tamagotchi” kunne hænge i ens nøgler, så man altid havde den med sig. 

Tamagotchi’en har i mange år ikke været særlig synlig herhjemme, men har på nogle markeder været set i forskellige afskygninger. Og nu er den kinesiske legetøjsproducent Bandai altså på vej med Tamagotchi smartwatch.

Dette specielle smartwatch kommer med en LCD-skærm og holder batteri i omkring 30 timer før det skal lades op. Tamagotchi smartwatch kommer med indbyggede figurer, touchskærm, skridttæller og stemmegenkendelse. Det skriver Cnet.com.

Til at starte med sælges Tamagotchi smartwatch via et lotteri, hvor du kan ansøge om at få lov at købe mellem den 17. juni og 2. juli. Enheden kommer først rigtigt til salg for offentligheden den 23. november. Prisen er 7.480 yen (omkring 68 dollars).

Prismæssigt ligger det altså på niveau med andre smartwatches til børn, som Garmin Jr. Fitbit Ace 3. Du kan læse min anmeldelse af Fitbit Ace 3 her.

Det er desuden muligt at købe et Tamagotchi smartcard, som giver mulighed for man blandt andet kan installere nye kæledyr på uret. 

Det er uvist om Tamagotchi smartwatch kommer til salg på det danske marked. Men det kan være, at det bliver årets julegavehit hos danske børn. Det må tiden vise.

https://www.youtube.com/watch?v=PhvnppPNh2E&t=2s

Mere til historien

Tamagotchi har også været spil til alt fra iOS, Android, Nintendo Wii, Nintendo DS, Gameboy, PlayStation m.m.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram