Spotify Greenroom skal presse Clubhouse

Greenroom er Spotifys bud på en lydapp, der skal presse Clubhouse. Du kan hente appen nu.

Spotify Greenroom
Spotify Greenroom (Foto: Spotify / MereMobil.dk)

Den mest omtalte og hypede app i nyere tid er nok Clubhouse. Appen baserer sig på møder og samtaler udelukkende på lyd. En vært kan oprette et rum, hvor interesserede kan lytte med eller deltage i debatten. Emnerne er præcis det, som den enkelte vært synes.

Vi er i en tid, hvor lyd er hot som aldrig før. Podcast er selv for konservative mediebureauer blevet et buzzword. Med til historien hører også, at det er ganske få som reelt formår at tjene penge på podcast- og lydudgivelser. På MereMobil.dk har jeg udgivet en techpodcast, der startede længe før podcast overhovedet var en ting i Danmark.

Verdens største musikplatform Spotify vil ikke stå i skyggen af en ny innovativ app som Clubhouse. I en høj hastighed har Spotify skabt Greenroom. Greenroom hed oprindeligt Locker Room. Appen stammer fra et opkøb af firmaet Betty Labs, som Spotify overslugte i marts.

Konceptet i Greenroom er det samme som på Clubhouse; enten opretter du en rum med dit eget emne og håber nogen vil deltage eller også deltager du i en samtale, der allerede er i gang.

Jeg har hentet Greenroom og forsøgt at oprette et rum for at prøve det af. Her virker appen stadig temmelig betaagtig. Da jeg oprettede rummet, fik jeg besked på, at jeg allerede havde et rum, men det rum kan jeg ikke se i min profil eller søge frem.

Ved oprettelsen af et rum får man mulighed for at modtage en lydfil med samtalen, når ens session slutter.

BAGGRUND: Hvad er Clubhouse-app?

Greenroom er tilgængelig på Android og iPhone fordelt over 135 markeder rundt i verden. Det kræver ikke en Spotify-profil at deltage i samtaler på Greenrrom.

I nedenstående podcastepisode kan du blive klogere på fænomenet Clubhouse.

Mere til historien

Spotify gør meget ud af brugernes sikkerhed. Popup-bokse fortæller, at de ikke accepterer hate speech. Der gives også vejledning i, hvordan man anmelder brugere.

Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram