Spotify Greenroom skal presse Clubhouse

Greenroom er Spotifys bud på en lydapp, der skal presse Clubhouse. Du kan hente appen nu.

Spotify Greenroom
Spotify Greenroom (Foto: Spotify / MereMobil.dk)

Den mest omtalte og hypede app i nyere tid er nok Clubhouse. Appen baserer sig på møder og samtaler udelukkende på lyd. En vært kan oprette et rum, hvor interesserede kan lytte med eller deltage i debatten. Emnerne er præcis det, som den enkelte vært synes.

Vi er i en tid, hvor lyd er hot som aldrig før. Podcast er selv for konservative mediebureauer blevet et buzzword. Med til historien hører også, at det er ganske få som reelt formår at tjene penge på podcast- og lydudgivelser. På MereMobil.dk har jeg udgivet en techpodcast, der startede længe før podcast overhovedet var en ting i Danmark.

Verdens største musikplatform Spotify vil ikke stå i skyggen af en ny innovativ app som Clubhouse. I en høj hastighed har Spotify skabt Greenroom. Greenroom hed oprindeligt Locker Room. Appen stammer fra et opkøb af firmaet Betty Labs, som Spotify overslugte i marts.

Konceptet i Greenroom er det samme som på Clubhouse; enten opretter du en rum med dit eget emne og håber nogen vil deltage eller også deltager du i en samtale, der allerede er i gang.

Jeg har hentet Greenroom og forsøgt at oprette et rum for at prøve det af. Her virker appen stadig temmelig betaagtig. Da jeg oprettede rummet, fik jeg besked på, at jeg allerede havde et rum, men det rum kan jeg ikke se i min profil eller søge frem.

Ved oprettelsen af et rum får man mulighed for at modtage en lydfil med samtalen, når ens session slutter.

BAGGRUND: Hvad er Clubhouse-app?

Greenroom er tilgængelig på Android og iPhone fordelt over 135 markeder rundt i verden. Det kræver ikke en Spotify-profil at deltage i samtaler på Greenrrom.

I nedenstående podcastepisode kan du blive klogere på fænomenet Clubhouse.

Mere til historien

Spotify gør meget ud af brugernes sikkerhed. Popup-bokse fortæller, at de ikke accepterer hate speech. Der gives også vejledning i, hvordan man anmelder brugere.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram