Markant ændring i gratis adgang til Apple TV+

KORT NYT: Apple har længe givet 1 års gratis adgang til Apple TV+ ved købet af Apple-produkter. Dette ændres snart markant.

Apple TV+
Apple TV+

Apple har hidtil givet ét helt års gratis adgang til deres streamingtjeneste Apple TV+, når man købte en iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch. 

Dette introtilbud stopper angiveligt den 30. juni 2021 og bliver i stedet til tre måneders gratis adgang til Apple TV0. Så står du og overvejer et køb af et Apple-produkt, skal du måske købe det nu inden 1. juli. Det skriver MacRumors.

Har du købt en Apple-enhed inden den 1. juli, så har du stadigvæk gratis adgang til Apple TV+ i ét år.

Du skal være opmærksom på, at tilbudet om ét års gratis adgang er bundet til dit Apple ID. Så hvis du har brug ét års gratis adgang ved f.eks. købet af en iPhone, kan du ikke få et år mere, hvis du efterfølgende køber en iPad.

Nogle af de gode shows, som du kan se på Apple TV+ er ”Ted Lasso”, "See" og ”The Morning Show”. Sidstnævnte er på ved ud med anden sæson.

ANMELDELSE: Apple TV 4K 2021 er tv-boksen du ikke behøver

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Apple lancerede deres streamingtjeneste i 2019 og de får løbende en større tilgang af deres fans. 

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram