Markant ændring i gratis adgang til Apple TV+

1

KORT NYT: Apple har længe givet 1 års gratis adgang til Apple TV+ ved købet af Apple-produkter. Dette ændres snart markant.

Apple TV+
Apple TV+

Apple har hidtil givet ét helt års gratis adgang til deres streamingtjeneste Apple TV+, når man købte en iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch. 

Dette introtilbud stopper angiveligt den 30. juni 2021 og bliver i stedet til tre måneders gratis adgang til Apple TV0. Så står du og overvejer et køb af et Apple-produkt, skal du måske købe det nu inden 1. juli. Det skriver MacRumors.

Har du købt en Apple-enhed inden den 1. juli, så har du stadigvæk gratis adgang til Apple TV+ i ét år.

Du skal være opmærksom på, at tilbudet om ét års gratis adgang er bundet til dit Apple ID. Så hvis du har brug ét års gratis adgang ved f.eks. købet af en iPhone, kan du ikke få et år mere, hvis du efterfølgende køber en iPad.

Nogle af de gode shows, som du kan se på Apple TV+ er ”Ted Lasso”, “See” og ”The Morning Show”. Sidstnævnte er på ved ud med anden sæson.

ANMELDELSE: Apple TV 4K 2021 er tv-boksen du ikke behøver

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Apple lancerede deres streamingtjeneste i 2019 og de får løbende en større tilgang af deres fans. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer