Twitter afsløret: Betaling på vej

Inden længe vil man på Twitter formentlig kunne tilkøbe indstillinger som fortryd og lettere læsning af lange tråde. 

Social media
Twitter vil sandsynligvis åbne brugerbetaling for udvalgte funktioner inden længe (Foto: Photo-Mix)

Betaling på Twitter synes at nærme sig.

Rygterne har svirret længe og mens medstifteren Jack Dorsey og kompagni har kunnet se tech-selskaberne Google og Facebook skovle penge ind, så har underskud hos Twitter oftest været overskriften.

Således afslører tech-sitet Macrumors, at Twitter vil lancere et abonnement. Macrumors kan fortælle, at der under køb i App Store nu er en mulighed for at købe "Twitter Blue".

Twitter Blue er prissat til 2,99 dollars - knapt 18,50 kroner (formentlig pr. måned), men selvom muligheden er tilgængelig, så er Twitter Blue ikke funktionsdygtig.

"Twitter ser ud til fejlagtigt, at have bekræftet sine planer om at lancere et nyt abonnementsniveau kaldet Twitter Blue”, skriver Macrumors.

Twitter Blue skulle blandt andet indeholde en "Fortryd Tweet"-indstilling og en indstilling, der skal gøre det lettere at læse lange tråde.

Det skulle desuden også være muligt, at vælge farvetemaer plus en funktion til at gemme og organisere yndlings-tweets.

Macrumors har uden held forsøgt at få en kommentar hos Twitter, men vurderer, at Twitter Blue for alvor vil gå i luften “i den nærmeste fremtid”.

Twitter-opdateringer kan nu indeholde flere tegn

Betaling skal supplere reklamer

Måske får Macrumors ret. Ved offentliggørelsen af regnskabet sidste år bekræftede Jack Dorsey nemlig forsigtigt, at brugerbetaling var på vej, og at man stod foran de første test.

- "Først og fremmest har vi en meget høj barre for, hvornår vi vil bede brugerne om at betale for dele af Twitter. Det er en start, og vi er i det meget, meget tidlige udforskningsstadie", sagde Twitter-direktøren ifølge Finans.dk sidst i juli.

Jack Dorsey understregede samtidig, at betaling vil være et supplement til reklamer. Ikke en erstatning.

Mere til historien

I 2009 fik den amerikanske blogger Brian Briggs Cnetfrance til, at hoppe på en løgnehistorie om betaling på Twitter. Brian Briggs skrev at Twitters medstifter Evan Williams havde annonceret en forretningsmodel ved navn Twitter Premium Accounts. Cnetfrance måtte dementere og undskylde over for læserne.

Gentager det samme vrøvl

TikTok sejler rundt i ukonkrete svar på kritiske spørgsmål og fastholder påstande, som forlængst er modbevist.

(mere…)
Børn tester sig for psykiske sygdomme på TikTok

Børn og unge diagnosticerer sig selv med blandt andet ADHD via TikTok. Det bekymrer Børns Vilkår.

(mere…)
Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

I lighed med TikTok er Snapchat nu blacklistet. Ejeren af Snapchat er overrasket. De mener selv, at de gør meget ud af sikkerheden.

(mere…)
Danskere overvejer sletning

Dilemma…. Fed underholdning eller farlig app? Skal TikTok fjernes fra telefonen?

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
DR lukker ned for TikTok

Det er slut med Curlingklubben og Adnan på TikTok, fortæller DR.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram