Twitter afsløret: Betaling på vej

Inden længe vil man på Twitter formentlig kunne tilkøbe indstillinger som fortryd og lettere læsning af lange tråde. 

Social media
Twitter vil sandsynligvis åbne brugerbetaling for udvalgte funktioner inden længe (Foto: Photo-Mix)

Betaling på Twitter synes at nærme sig.

Rygterne har svirret længe og mens medstifteren Jack Dorsey og kompagni har kunnet se tech-selskaberne Google og Facebook skovle penge ind, så har underskud hos Twitter oftest været overskriften.

Således afslører tech-sitet Macrumors, at Twitter vil lancere et abonnement. Macrumors kan fortælle, at der under køb i App Store nu er en mulighed for at købe "Twitter Blue".

Twitter Blue er prissat til 2,99 dollars - knapt 18,50 kroner (formentlig pr. måned), men selvom muligheden er tilgængelig, så er Twitter Blue ikke funktionsdygtig.

"Twitter ser ud til fejlagtigt, at have bekræftet sine planer om at lancere et nyt abonnementsniveau kaldet Twitter Blue”, skriver Macrumors.

Twitter Blue skulle blandt andet indeholde en "Fortryd Tweet"-indstilling og en indstilling, der skal gøre det lettere at læse lange tråde.

Det skulle desuden også være muligt, at vælge farvetemaer plus en funktion til at gemme og organisere yndlings-tweets.

Macrumors har uden held forsøgt at få en kommentar hos Twitter, men vurderer, at Twitter Blue for alvor vil gå i luften “i den nærmeste fremtid”.

Twitter-opdateringer kan nu indeholde flere tegn

Betaling skal supplere reklamer

Måske får Macrumors ret. Ved offentliggørelsen af regnskabet sidste år bekræftede Jack Dorsey nemlig forsigtigt, at brugerbetaling var på vej, og at man stod foran de første test.

- "Først og fremmest har vi en meget høj barre for, hvornår vi vil bede brugerne om at betale for dele af Twitter. Det er en start, og vi er i det meget, meget tidlige udforskningsstadie", sagde Twitter-direktøren ifølge Finans.dk sidst i juli.

Jack Dorsey understregede samtidig, at betaling vil være et supplement til reklamer. Ikke en erstatning.

Mere til historien

I 2009 fik den amerikanske blogger Brian Briggs Cnetfrance til, at hoppe på en løgnehistorie om betaling på Twitter. Brian Briggs skrev at Twitters medstifter Evan Williams havde annonceret en forretningsmodel ved navn Twitter Premium Accounts. Cnetfrance måtte dementere og undskylde over for læserne.

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Twitter igen klar med Blue-abonnement

Efter en fiasko-lancering er Twitter nu klar med deres Blue-abonnement. Apple-brugere skal dog betale en højere pris.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram