Samsung i gang med 120Hz skærm til iPhone 13

88

Apple tager ingen chancer i forhold til coronapandemien og har sat Samsung og LG i gang med at producere skærme til iPhone 13-serien.

Smadret mobil
Produktionen af skærme til nye iPhones er startet tidligere end normalt (Foto: Anna)

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at der nu vil blive anvendt ProMotion-teknologi på kommende Apple-modeller. Vurderingen understøttes ikke bare af tidligere rygter, men også af det koreanske tech-site The Elec.

The Elec rapporterer nemlig, at Samsung er påbegyndt produktionen af ​​LTPO-skærme, mens LG er begyndt at producere LTPS-skærme.

Ifølge The Elec skal LTPO-skærmene anvendes på den kommende iPhone 13 Pro og iPhone 13‌ Pro Max. Skærmene understøtter en høj opdateringshastighed på 120Hz, der efterhånden er standarden på topmodellerne.

LG’s produktion af LTPS-skærme skal anvendes på de kommende mindre iPhone-modeller.

RYGTE: iPhone 13 får større batteri

Apple introducerede ProMotion-teknologien i 2017 i forbindelse med iPad Pro, og rygtebørsen forventede forgæves, at teknologien blev anvendt til sidste års iPhone 12-serie.

Ifølge The Elec er Samsung og LG gået i gang med at producere skærmene en måned tidligere end normalt, hvilket kan betyde, at Apple vil komme eventuelle forsinkelser på grund af coronapandemien i forkøbet.

Netop coronapandemien forsinkede sidste år lanceringen af iPhone 12-serien.

Rygterne om ‌iPhone 13‌ har længe kørt for fulde omdrejninger. Udover at rygterne om 120 Hz skærmteknologi nu ser ud til at være rigtige, så meldes der også om, at det nye lineup vil have et lidt tykkere overordnet design og et større kamerabump .

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Et af de mere vilde bud på den kommende iPhone-serie kommer fra Twitter-kontoen “Peng Phones”. “Peng Phones” mener at vide, at iPhone 13 Pro Max vil komme i en pink udgave. “PengPhones” har bragt et billede med en pink mobil og tilbehør, som AirPods, AirPods Max og iPhone case i samme farve. Farven skulle angiveligt være døbt “Rose Pink”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
88 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer