Samsung i gang med 120Hz skærm til iPhone 13

Apple tager ingen chancer i forhold til coronapandemien og har sat Samsung og LG i gang med at producere skærme til iPhone 13-serien.

Smadret mobil
Produktionen af skærme til nye iPhones er startet tidligere end normalt (Foto: Anna)

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at der nu vil blive anvendt ProMotion-teknologi på kommende Apple-modeller. Vurderingen understøttes ikke bare af tidligere rygter, men også af det koreanske tech-site The Elec.

The Elec rapporterer nemlig, at Samsung er påbegyndt produktionen af ​​LTPO-skærme, mens LG er begyndt at producere LTPS-skærme.

Ifølge The Elec skal LTPO-skærmene anvendes på den kommende iPhone 13 Pro og iPhone 13‌ Pro Max. Skærmene understøtter en høj opdateringshastighed på 120Hz, der efterhånden er standarden på topmodellerne.

LG’s produktion af LTPS-skærme skal anvendes på de kommende mindre iPhone-modeller.

RYGTE: iPhone 13 får større batteri

Apple introducerede ProMotion-teknologien i 2017 i forbindelse med iPad Pro, og rygtebørsen forventede forgæves, at teknologien blev anvendt til sidste års iPhone 12-serie.

Ifølge The Elec er Samsung og LG gået i gang med at producere skærmene en måned tidligere end normalt, hvilket kan betyde, at Apple vil komme eventuelle forsinkelser på grund af coronapandemien i forkøbet.

Netop coronapandemien forsinkede sidste år lanceringen af iPhone 12-serien.

Rygterne om ‌iPhone 13‌ har længe kørt for fulde omdrejninger. Udover at rygterne om 120 Hz skærmteknologi nu ser ud til at være rigtige, så meldes der også om, at det nye lineup vil have et lidt tykkere overordnet design og et større kamerabump .

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Et af de mere vilde bud på den kommende iPhone-serie kommer fra Twitter-kontoen “Peng Phones”. “Peng Phones” mener at vide, at iPhone 13 Pro Max vil komme i en pink udgave. “PengPhones” har bragt et billede med en pink mobil og tilbehør, som AirPods, AirPods Max og iPhone case i samme farve. Farven skulle angiveligt være døbt “Rose Pink”.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
88 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram