Prisen på Sony Xperia 10 III er afsløret

2

Sony har offentliggjort pris, tilgængelighed og salgsstart på Sony Xperia 10 III.

Sony Xperia 10 III
Sony Xperia 10 III er vandafvisende efter standarden IPX5/IPX8. Den kan tåle at ligge på 1,5 meter vand i i30 minutter. Desuden er den støvtæt (Foto: Sony)

For cirka en måned siden afslørede Sony modellen Xperia 10 III, der er den billigste model i forårets lancering.

Ved præsentationen fortalte Sony ikke, hvad Xperia 10 III kostede eller hvornår den kan købes, men det har de gjort nu.

Sony Xperia 10 III koster 3.500 kroner og kan købes fra den 15. juni 2021 i Danmark. Frem til den 1. august får du det trådløse headset WH-CH710N med i købet. Headsettet har en værdi af 1.100 kroner – vejledende.

I forhold til de andre modeller i forårets lancering er Xperia 10 III en letvægter. Vægten er nede på 169 gram og du får en skærmstørrelse på 6 tommer i 21:9 format. Det vil sige, at telefonen er smallere og længere.

Størrelsen minder om Xperia 5 III

Det skal siges, at modellen Xperia 5 III har stort set samme skærmstørrelse som Xperia 10 III og er derfor en lille smule større, men er prisen også markant forøget. Det samme er ydelsen og kameramodulerne. Vil du helt op til toppen, skal du gå efter Xperia 1 III.

På papiret virker Xperia 10 III som en fornuftig mellemklasse-telefon, men prisen er nok desværre lige i overkanten, set i forhold til udvalget på markedet.

Jeg har lige nu gang i testen af Xiaomi Mi 11 Lite 5G, der koster cirka 500 kroner mindre. Her er der mere at komme efter på næsten alle parametre. Sony kan dog have den fordel, at de er et kendt og velanset varemærke, hvor Xiaomi for mange, ind til nu, er mystisk og ukendt.

Du kan læse mere om Sony Xperia 10 III her.

Mere til historien

I forårets lancering satser Sony fortsat på 3,5 mm. jackstik til lyd. Alle modellerne har stikmuligheden og understøtter DSEE Ultimate til musik i høj opløsning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer