IFA-messen 2021 aflyses på grund af coronapandemien

IFA-messen 2020 blev afholdt anderledes end normalt på grund af coronapandemien. Håbet var IFA kunne afholdes “rigtigt” i år. Men nu aflyses IFA 2021 helt.

IFA-messen 2021 aflyses og i stedet håber arrangørerne på, at se virksomheder, medier og besøgende i 2022.
IFA-messen 2021 aflyses og i stedet håber arrangørerne på, at se virksomheder, medier og besøgende i 2022.

Den store tyske teknik-messe, IFA 2021, er aflyst. Årsagen er usikkerhed grundet coronapandemien. Det skriver GSMArena.com.

Selvom flere ting efterhånden kan afholdes, som eksempelvis OL, Eurovision Songcontest, fodboldkampe med tilskuere m.m., sker det stadig anderledes og med ristriktioner. Det har arrangøren af IFA ikke kunne forene med messen. Derfor er det nu sikkert, at IFA ikke bliver en realitet i 2021.

I en pressemeddelelse skriver Messe Berlin og GFU Consumer & Home Electronics GmbH, at aflysningen skyldes de stigende tilfælde af covid-19-varianterne i Sydøstasien, samt usikkerheden vedrørende hastigheden af vaccinationer på verdensplan.

Denne usikkerhed gjorde virksomhederne tøvede i forhold til at forpligte sig til at deltage i IFA-messen. Ligesom også medier og besøgende ville være underlagt de mange rejsebestemmelser, som er netop nu – og ændres løbende.

En anden ting er også, at hele udstillingsområdet er er omdannet til vaccinationscenter og ”akut hospital”, hvilket det formentlig også vil være i september måned. Og generelt er der brug for det længere end først antaget.

Martin Ecknig, der er administrerende direktør for Messe Berlin, fortæller, at forventningerne til at få bugt med coronavirus var højere og det er skuffende, at IFA-messen ikke kan gennemføres. Særligt set i lyset af, at IFA-messen i 2020 blev afholdt dog i mindre skala en normalt.

Arrangørerne har nu fokus på næste år og forbereder sig på IFA 2022, som de håber kan afholdes i ”fuld skala”. IFA 2022 finder sted i perioden 2. til 6. september 2022.

Der oplyses intet i pressemeddelelsen om hvorvidt IFA vil finde på en måde at lave noget online, som flere andre gør. Derfor ventes det altså ikke, at det er planen.

Det er spændende om Mobile World Congress 2021 bliver til noget. Her er eventen rykket til 28. juni til 1. juli 2021.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

Mere til historien

IFA-messen bruges til at præsentere forskellige produkter og den giver udstillerne på messen muligheden for at fremvise disse for medier og besøgende.

Samsung deltager ikke i forbrugermessen IFA

IFA-messen bliver i år uden Samsungs deltagelse. Samsung vil afholde deres egen event.

(mere…)
Måske nye Nokia-telefoner på IFA

For første gang vil HMD Global være til stede på IFA-messen. Rygterne svirrer om, at de vil lancere to nye Nokia-smartphones.

(mere…)
Sony Xperia 2 lander ved IFA 2019

RYGTE: Sony kommer med 5G-chipset i Xperia 2, der ventes at lande ved IFA 2019 i september. Læs mere om Xperia 2 her.

(mere…)
Sony er snart klar med nye topmodeller – Xperia XZ3 på vej?

Sony Xperia XZ3 ventes snart at blive afsløret for offentligheden. Datoen for de nye produktlanceringer er nu meldt ud. (mere…)

Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte-topmodel

Sony er tilbage XZ 1 Compact. Her er en rigtig topmodel pakket sammen i et mindre design. Stadig med kraftig power og godt kamera. (mere…)

Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo

Xperia XZ1 kommer med 4 GB RAM, Snapdragon 835 og Sonys 19 megapixels kamera. XZ1 kan købes fra oktober.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram