I dag kan du købe den nye lavpris-Nokia med lang garanti

Opdateringer og garanti i 3 år – en telefon som er designet til at holde længere. Nu er Nokia X20 i handlen.

Nokia X20
Nokia X20 opdateres i tre år. Du får også tre års garanti (Foto: MereMobil.dk)

Salget af den nyeste Nokia-mobil, Nokia X20, starter i dag (3. maj 2021). Telefonen ligger i lav- og mellempriskategorien med en pris på 2.999 kroner – og sælges således til en overkommelig pris.

Du får en Android 11-baseret smartphone med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads samt rimelig stor skærm og rigtig god batteritid.

Nokia X20 har at batteri på 4.470 mAh og selvom batteriets kapacitet er lidt mindre end hvad konkurrenterne ofte tilbyder, nemlig 5.000 mAh, skal du ikke være bekymret, da batteritiden er fantastisk.

Jeg har uden problemer kørt to hele dage uden behov for opladning. Jeg har været ude over 48 timers brug – stadig med strøm tilbage på batteriet.

Når vi taler to dages batteritid på telefoner, er det tit ikke to hele dage, men reelt nok kun halvanden dag. Men ikke på Nokia X20. Den kører uden problemer længere end de fleste.

ANMELDELSE: Læs min test af Nokia X20 her

Længere garanti og flere opdateringer

Nokia X20 er anderledes end konkurrenterne på flere punkter. Eksempelvis får du hele tre års garanti og opdateringer der følger garantiperioden.

Det betyder, at telefonen modtager opgraderinger af Android-platformen i tilsvarende tre år. Reelt betyder det, at Nokia X20 opdateres til og med Android 14. Dertil kommer månedlige sikkerhedsopdateringer i den tilsvarende periode.

Nokia X20 er dermed en telefon, der står på andre kvaliteter end de gængse, der handler meget om ”bits and bytes”.

Når vi kigger på prisskiltet, står det klart, at der findes alternativer derude som enten har højere ydelse eller en lavere pris. Du skal derfor afgøre med dig selv, om du er på udkig efter at købe en telefon, der er designet til at være up-to-date i længere tid end det vi ofte ser og om du er interesseret i at betale ekstra for dette.

Inden du køber, skal du vide…

I salgspakken til Nokia X20 finder du et bionedbrydeligt cover, så du kan beskytte telefonen yderligere.

Du får ikke en oplader eller et headset med, når du køber X20. HMD Global, der står bag Nokia-produkterne, begrunder valget med, at de vil spare miljøjet for elektronikaffald.

Hvis du alligevel mangler en oplader og du køber den via HMD Globals officielle webshop, så gives en lille donation til Clear Rivers, som arbejder på at fjerne plastikaffald fra floder og åer i Europa.

Mere til historien

Nokia X20 har også en lillebror med navnet X10. Denne har også 3 års garanti og opdateringsperiode.

Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsungs nye foldbare er klar i butikkerne

Er du interesseret i en af de nye foldbare smartphones fra Samsung eller deres nyeste Galaxy Watch 6-serie eller Galaxy Tab S9-serie – så er de i butikkerne nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 V er endelig klar i butikkerne

Sony har i en periode kørt forsalg på den nye topmodel, Xperia 1 V, men har du ikke gjort brug af dette, så kan du nu få den i butikkerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram