Huawei klar med HarmonyOS-event i næste uge

0

Huawei vil annoncere deres nye styresystem HarmonyOS i næste uge og ambitionerne fejler ikke noget.

Huawei HarmonyOS 2.0
Huawei HarmonyOS 2.0 (Foto: Huawei / MereMobil.dk)

HarmonyOS vil inden længe være klar til Huaweis produkter. Det sker i forbindelse med Huawei rebrander EMUI og i stedet er klar med deres helt nye og eget styresystem (OS). Det skriver GSMArena.

TEST: Huawei Freebuds 4i test | overraskende gode til prisen

Det nye styresystem, HarmonyOS, vil officielt blive annonceret i en livestream, som holdes af Huawei den 2. juni 2021.

Huawei har uploadet en teaservideo for HarmonyOS på deres Weibo-konto. I videoen ses det, at der på skærmen står ”Huawei” før der kommer et logo for ”HarmonyOS”. Du kan se klippet herunder.


Det ventes også, at Huawei vil afsløre et nyt produkt. Her er forventningen, at det er MatePad2, som Huawei vil annoncere. MatePad2 vil angiveligt være den første enhed, der kommer med HarmonyOS fra salgsæsken.

Ambitionerne fra Huawei fejler ingenting. De går efter, at der er 300 millioner enheder, som ved årets udgang har HarmonyOS. En tredjedel af disse forventes at være nye produkter – mens de øvrige vil være tidligere Huawei-modeller.

Huawei har succes med wearables

Det bliver spændende at se nærmere på HarmonyOS. Vi er spændt på om det er noget, som vil gøre sig i vores markedsområde eller brugerne er mest til Android eller iOS i vores del af verden.

Mere til historien

Tidligere på måneden florerede en video, hvor Huawei sammenlignede deres Android-baserede EMUI 11 med HarmonyOS. Visuelt er der en del ligheder mellem EMUI 11 og HarmonyOS. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer