Huawei klar med HarmonyOS-event i næste uge

Huawei vil annoncere deres nye styresystem HarmonyOS i næste uge og ambitionerne fejler ikke noget.

Huawei HarmonyOS 2.0
Huawei HarmonyOS 2.0 (Foto: Huawei / MereMobil.dk)

HarmonyOS vil inden længe være klar til Huaweis produkter. Det sker i forbindelse med Huawei rebrander EMUI og i stedet er klar med deres helt nye og eget styresystem (OS). Det skriver GSMArena.

TEST: Huawei Freebuds 4i test | overraskende gode til prisen

Det nye styresystem, HarmonyOS, vil officielt blive annonceret i en livestream, som holdes af Huawei den 2. juni 2021.

Huawei har uploadet en teaservideo for HarmonyOS på deres Weibo-konto. I videoen ses det, at der på skærmen står ”Huawei” før der kommer et logo for ”HarmonyOS”. Du kan se klippet herunder.

Det ventes også, at Huawei vil afsløre et nyt produkt. Her er forventningen, at det er MatePad2, som Huawei vil annoncere. MatePad2 vil angiveligt være den første enhed, der kommer med HarmonyOS fra salgsæsken.

Ambitionerne fra Huawei fejler ingenting. De går efter, at der er 300 millioner enheder, som ved årets udgang har HarmonyOS. En tredjedel af disse forventes at være nye produkter – mens de øvrige vil være tidligere Huawei-modeller.

Huawei har succes med wearables

Det bliver spændende at se nærmere på HarmonyOS. Vi er spændt på om det er noget, som vil gøre sig i vores markedsområde eller brugerne er mest til Android eller iOS i vores del af verden.

Mere til historien

Tidligere på måneden florerede en video, hvor Huawei sammenlignede deres Android-baserede EMUI 11 med HarmonyOS. Visuelt er der en del ligheder mellem EMUI 11 og HarmonyOS. 

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram