Google åbner flagskibsbutik i New York

Google Store Chelsea åbner i Chelsea, New York, i sommeren 2021.

Google Store, San Fransisco
Der fiindes en Google Store i San Fransisco på hovedkvarteret Googleplex, hvor jeg har taget dette billede (Foto: MereMobil.dk)

På verdensplan har Apple 506 butikker fordelt på 25 lande. Selvom Google også er en gigant med mange produkter på "hylderne", så har Google hidtil ikke gjort noget i at åbne butikker rundt omkring i verden, men det ændrer sig nu.

Google har annonceret, at de åbner en Google Store i New York City. Den vil ligge i området Chelsea.

I Google Store kan man finde Googles egne telefoner i Pixel-serien, Pixelbooks og Fitbit-produkter. Derudover vil smarthome-produkter i Nest-serien også være at på hylderne.

I forvejen har Google en afdeling i New York med over 11.000 ansatte, hvorfor Google ser det som en naturlig forlængelse, at åbne en fysisk forretning. Google skriver, at de har været repræsenteret i New York i mere end 20 år.

Google Store Chelsea åbner i sommeren 2021. Mon ikke Google-butikken også bliver et turistmål sådan som Apple Store på 5th Avenue, New York, er.

LÆS OGSÅ: Nu kan grønlænderne bruge Google Play fuldt ud

Google Store New York
Visualisering af Google Store, Chelsea, New York (Foto: Google)
Google Store, San Fransisco
Google Store, San Fransisco, sælger udover hardware også t-shirts og caps. Mon ikke det også vil være tilfældet, når de åbner butikken i New York (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

I forbindelse med Google hovedkvarter Googleplexi San Fransisco ligger i dag en Google Store, der dog mest er en del af rundvisningerne for turister, hvor man får mulighed for at købe t-shirts og hardware.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram