Google åbner flagskibsbutik i New York

Google Store Chelsea åbner i Chelsea, New York, i sommeren 2021.

Google Store, San Fransisco
Der fiindes en Google Store i San Fransisco på hovedkvarteret Googleplex, hvor jeg har taget dette billede (Foto: MereMobil.dk)

På verdensplan har Apple 506 butikker fordelt på 25 lande. Selvom Google også er en gigant med mange produkter på "hylderne", så har Google hidtil ikke gjort noget i at åbne butikker rundt omkring i verden, men det ændrer sig nu.

Google har annonceret, at de åbner en Google Store i New York City. Den vil ligge i området Chelsea.

I Google Store kan man finde Googles egne telefoner i Pixel-serien, Pixelbooks og Fitbit-produkter. Derudover vil smarthome-produkter i Nest-serien også være at på hylderne.

I forvejen har Google en afdeling i New York med over 11.000 ansatte, hvorfor Google ser det som en naturlig forlængelse, at åbne en fysisk forretning. Google skriver, at de har været repræsenteret i New York i mere end 20 år.

Google Store Chelsea åbner i sommeren 2021. Mon ikke Google-butikken også bliver et turistmål sådan som Apple Store på 5th Avenue, New York, er.

LÆS OGSÅ: Nu kan grønlænderne bruge Google Play fuldt ud

Google Store New York
Visualisering af Google Store, Chelsea, New York (Foto: Google)
Google Store, San Fransisco
Google Store, San Fransisco, sælger udover hardware også t-shirts og caps. Mon ikke det også vil være tilfældet, når de åbner butikken i New York (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

I forbindelse med Google hovedkvarter Googleplexi San Fransisco ligger i dag en Google Store, der dog mest er en del af rundvisningerne for turister, hvor man får mulighed for at købe t-shirts og hardware.

Får Chromebooks tilbage

Eleverne i Helsingør Kommune får nu deres Chromebooks tilbage i taskerne.

(mere…)
Google Maps klar med brændstofbesparende ruter

En ny undersøgelse viser, at to ud af tre danskere gerne kører en omvej, hvis det betyder, at de kan spare på brændstoffet. Det kan Google Maps nu hjælpe med.

(mere…)
Google klar med nye Pixel-telefoner i oktober

Google har sendt invitationerne ud til deres kommende ”Made by Google”-event. Her lanceres nye Pixel-telefoner.

(mere…)
Google går til erkendelse om Google TV

Google er begyndt at rulle optimeringer af Google TV ud. Det skal forbedre brugeroplevelsen.

(mere…)
Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram