Google åbner flagskibsbutik i New York

0

Google Store Chelsea åbner i Chelsea, New York, i sommeren 2021.

Google Store, San Fransisco
Der fiindes en Google Store i San Fransisco på hovedkvarteret Googleplex, hvor jeg har taget dette billede (Foto: MereMobil.dk)

På verdensplan har Apple 506 butikker fordelt på 25 lande. Selvom Google også er en gigant med mange produkter på “hylderne”, så har Google hidtil ikke gjort noget i at åbne butikker rundt omkring i verden, men det ændrer sig nu.

Google har annonceret, at de åbner en Google Store i New York City. Den vil ligge i området Chelsea.

I Google Store kan man finde Googles egne telefoner i Pixel-serien, Pixelbooks og Fitbit-produkter. Derudover vil smarthome-produkter i Nest-serien også være at på hylderne.

I forvejen har Google en afdeling i New York med over 11.000 ansatte, hvorfor Google ser det som en naturlig forlængelse, at åbne en fysisk forretning. Google skriver, at de har været repræsenteret i New York i mere end 20 år.

Google Store Chelsea åbner i sommeren 2021. Mon ikke Google-butikken også bliver et turistmål sådan som Apple Store på 5th Avenue, New York, er.

LÆS OGSÅ: Nu kan grønlænderne bruge Google Play fuldt ud

Google Store New York
Visualisering af Google Store, Chelsea, New York (Foto: Google)
Google Store, San Fransisco
Google Store, San Fransisco, sælger udover hardware også t-shirts og caps. Mon ikke det også vil være tilfældet, når de åbner butikken i New York (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

I forbindelse med Google hovedkvarter Googleplexi San Fransisco ligger i dag en Google Store, der dog mest er en del af rundvisningerne for turister, hvor man får mulighed for at købe t-shirts og hardware.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer