Disse nyheder kommer iOS 14.5 med

Den seneste softwareopdatering fra Apple kommer med en række nyheder, hvor den største måske er oplåsning via Face ID selvom man har mundbind på.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini er klar i en ny flot lilla farve og den kommer med iOS 14.5 fra salgsæsken (Foto: Apple)
iPhone 12 og iPhone 12 Mini er klar i en ny flot lilla farve og den kommer med iOS 14.5 fra salgsæsken (Foto: Apple)

Har du en iPhone, er der ny softwareopdatering klar, hvis du ikke allerede har downloadet den. Opdateringen er en af de større og den fylder 1,2 GB. Versionsnummeret er iOS 14.5.

Noget af det opdateringen åbner for, er understøttelsen af AirTags, som er det seneste af produkter fra Apple.

BAGGRUND: Hvad er AirTag – det du skal vide

Men iOS 14.5 er meget mere end ”bare” understøttelsen af AirTags. Du får også understøttelse af dualSIM. Det skriver GSMArena.com.

Den feature, som mange måske har ventet mest på, er muligheden for at benytte Face ID selvom man har mundbind på. De fleste, der er vant til benytte Face ID og betale via mobilen, er formentligt pænt trætte af at stå i butikker og opleve mobilen ikke kan låse op. Men det kan den altså nu. Der er dog, ligesom med så meget andet, et men…

For det kræver nemlig, at du har et Apple Watch, da det så fungerer som godkendelse. Det er på samme måde, som man også kan indstille Apple Watch til at låse en MacBook op.

iPhone 12 kommer i fed lilla farve

Har du ikke allerede downloadet iOS 14.5, så kan du altså gøre det nu.


Her får du fri data billigst netop nu

Listen herunder indeholder annoncørbetalte links. Priserne og sorteringen er ikke påvirket.

Mere til historien

Køber du eksempelvis den nye iPhone 12 eller iPhone 12 Mini i lilla, så kommer denne med iOS 14.5 preinstalleret. Ellers er specifikationerne lig med de øvrige farver af iPhone 12 og iPhone 12 Mini.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram