Analytiker: Stor ændring til Face ID på vej

9

Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil Apple måske vinke farvel til notchen på skærmen i 2023 og få indbygget Face ID-funktionen i skærmen.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kommer alle med FaceID, hvor teknikken er gemt bag notchen. I 2023 modellerne kan FaceID være gemt “i” eller under skærmen. (Foto: MereMobil.dk)

Apple planlægger at komme med ansigtsgenkendelsen Face ID under eller i skærmen. Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, vil det ske i 2023. Det vil formegentlig betyde, at de ikke længere behøver en notch/hak i skærmen.

Loyaliteten i top til Apple – mens Samsungs falder

Ming-Chi Kuo har i en investor-note udtalt, at FaceID under eller i skærmen vil blive aktuelt i 2023 sammen med en ny periscope telephoto linse. Det skriver MacRumors.com.

Kuo har også tidligere udtalt, at Apple fra næste år vil komme med et ”punch-hole” for nogle af modellerne fremfor den velkendte notch.

Apple har siden iPhone X gjort brug af notchen til at ”gemme” True Depth-kamerasystemet, der gør det muligt at benytte ansigtsgenkendelsen Face ID.

Der er på nuværende tidspunkt også forlydender om, at Apple kommer med mindre notch på iPhone 13-modellerne. På iPhone 13 Mini rygtes det at blive omkring 30 procent mindre – og det samme vil formentlig gøre sig gældende på de øvrige iPhone 13-modeller. Apple har dog ikke bekræftet dette.

Se iPhone 13 Mini på koncept-billeder

Rygterne har også svirret om, at Apple ville komme med fingeraftrykslæser i skærmen – måske endda allerede til iPhone 13-serien, som ventes at blive lanceret i efteråret.

Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud hverken om iPhone 13-serien eller andre modeller. Ligesom de heller ikke har kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Analytiker Ming-Chi Kuo mener, at Apple dropper iPhone ”Mini” i 2022 – i hvert fald i dens 5,4 tommer format. Det skriver MacRumors.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer