Motorola på vej med spændende midrange telefon – Moto G60

0

Rygterne svirrer om, at Motorola er på vej med en interessant midrange telefon, der kommer med 108 megapixels kamera. Læs mere om Moto G60 her.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er et interessant bud på en midrange smartphone fra Xiaomi (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere var det flagskibsmodeller, som kom med AMOLED-skærme og 108 megapixels frontkamera, men de specifikationer ses nu på flere midrange-modeller. Xiaomi har nogle modeller, som dog ikke er frigivet på det danske marked, der har lignende specifikationer. Men nu er flere producenter på vej med midrange-modeller med kraftige specifikationer.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

En af de modeller der rygtes at komme med sådanne specifikationer, er den kommende Moto G60 fra Motorola.

Ifølge rygterne kommer Moto G60 med 6,78 tommer Full HD+ (1080 x 2460 pixels) skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Det ventes desuden den vil komme med et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 108 megapixels. Formentlig gøres der brug af quad-pixelteknologien. Det skriver Pocketnow.com.

Frontkameraet er på 32 megapixels og kommer i et lille flat hole-punch i midten af skærmen.

Processoren vil formentlig være en Snapdragon 732G fra Qualcomm. Derudover vil telefonen også komme i varianter med 4 GB eller 6 GB RAM og enten 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. Hvis Moto G60 bliver tilgængelig på det danske marked, er det uvist, om det bliver i begge hukommelsesvarianter.

Motorola også klar med Moto G50 5G til under 2.000 kroner

Der er ingen forlydender om, hvornår telefonen vil blive afsløret for offentligheden ligesom der heller ikke er meldt nogen dato ud for salgsstart.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, hvis der meldes noget officielt ud omkring Moto G60 – særligt hvis det vedrører det danske marked.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har for kort tid siden haft salgsstart på G100, der har nogle interessante specifikationer og en ny feature, som nogle vil elske og andre vil hade. Læs meget mere om Motorola G100 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer