Motorola på vej med spændende midrange telefon – Moto G60

Rygterne svirrer om, at Motorola er på vej med en interessant midrange telefon, der kommer med 108 megapixels kamera. Læs mere om Moto G60 her.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er et interessant bud på en midrange smartphone fra Xiaomi (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere var det flagskibsmodeller, som kom med AMOLED-skærme og 108 megapixels frontkamera, men de specifikationer ses nu på flere midrange-modeller. Xiaomi har nogle modeller, som dog ikke er frigivet på det danske marked, der har lignende specifikationer. Men nu er flere producenter på vej med midrange-modeller med kraftige specifikationer.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

En af de modeller der rygtes at komme med sådanne specifikationer, er den kommende Moto G60 fra Motorola.

Ifølge rygterne kommer Moto G60 med 6,78 tommer Full HD+ (1080 x 2460 pixels) skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Det ventes desuden den vil komme med et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 108 megapixels. Formentlig gøres der brug af quad-pixelteknologien. Det skriver Pocketnow.com.

Frontkameraet er på 32 megapixels og kommer i et lille flat hole-punch i midten af skærmen.

Processoren vil formentlig være en Snapdragon 732G fra Qualcomm. Derudover vil telefonen også komme i varianter med 4 GB eller 6 GB RAM og enten 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. Hvis Moto G60 bliver tilgængelig på det danske marked, er det uvist, om det bliver i begge hukommelsesvarianter.

Motorola også klar med Moto G50 5G til under 2.000 kroner

Der er ingen forlydender om, hvornår telefonen vil blive afsløret for offentligheden ligesom der heller ikke er meldt nogen dato ud for salgsstart.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, hvis der meldes noget officielt ud omkring Moto G60 – særligt hvis det vedrører det danske marked.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Motorola har for kort tid siden haft salgsstart på G100, der har nogle interessante specifikationer og en ny feature, som nogle vil elske og andre vil hade. Læs meget mere om Motorola G100 her.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram