Motorola på vej med spændende midrange telefon - Moto G60

Rygterne svirrer om, at Motorola er på vej med en interessant midrange telefon, der kommer med 108 megapixels kamera. Læs mere om Moto G60 her.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er et interessant bud på en midrange smartphone fra Xiaomi (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere var det flagskibsmodeller, som kom med AMOLED-skærme og 108 megapixels frontkamera, men de specifikationer ses nu på flere midrange-modeller. Xiaomi har nogle modeller, som dog ikke er frigivet på det danske marked, der har lignende specifikationer. Men nu er flere producenter på vej med midrange-modeller med kraftige specifikationer.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

En af de modeller der rygtes at komme med sådanne specifikationer, er den kommende Moto G60 fra Motorola.

Ifølge rygterne kommer Moto G60 med 6,78 tommer Full HD+ (1080 x 2460 pixels) skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Det ventes desuden den vil komme med et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 108 megapixels. Formentlig gøres der brug af quad-pixelteknologien. Det skriver Pocketnow.com.

Frontkameraet er på 32 megapixels og kommer i et lille flat hole-punch i midten af skærmen.

Processoren vil formentlig være en Snapdragon 732G fra Qualcomm. Derudover vil telefonen også komme i varianter med 4 GB eller 6 GB RAM og enten 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. Hvis Moto G60 bliver tilgængelig på det danske marked, er det uvist, om det bliver i begge hukommelsesvarianter.

Motorola også klar med Moto G50 5G til under 2.000 kroner

Der er ingen forlydender om, hvornår telefonen vil blive afsløret for offentligheden ligesom der heller ikke er meldt nogen dato ud for salgsstart.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, hvis der meldes noget officielt ud omkring Moto G60 – særligt hvis det vedrører det danske marked.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har for kort tid siden haft salgsstart på G100, der har nogle interessante specifikationer og en ny feature, som nogle vil elske og andre vil hade. Læs meget mere om Motorola G100 her.

Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram