Motorola også klar med Moto G50 – 5G til under 2.000 kroner

Motorola er klar med nye modeller. Her ser vi nærmere på Motorola Moto G50, som tilbyder understøttelse af 5G og en pris på under 2.000 kroner. Læs om den her.

Motorola G50
Motorola G50 (Foto: Motorola)

Motorola har annonceret to nye telefoner, men det var klart Motorola G100, som løb med al opmærksomheden. Det var også den vildeste af modellerne målt ud fra specifikationerne.

Motorola G100 er tæt på en topmodel til en lavpris

Men det betyder ikke, at der ikke er en masse interessant ved Motorola Moto G50. Her får du nemlig også 90 Hz opdateringshastighed på skærmen og 5G-understøttelse.

Skærmen er på 6,5 tommer og opløsningen er HD+ (1600 x 720 pixels) og 269 ppi.

Processoren er en Snapdragon 480 fra Qualcomm og du finder 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse under motorhjelmen. Hukommelsen kan desuden udvides med et microSD-kort på op til 1 TB.

På bagsiden finder du et triplekamera med en 48 megapixels hovedsensor, 5 megapixels makro-sensor og 2 megapixels dybdesensor. Frontkameraet er på 13 megapixels og placeret i waterdrop notch. Både front- og bagkameraet kan optage video i FHD med 60 fps.

Motorola klar med "Ready for"

Motorola G50 (Foto: Motorola)
Motorola G50 (Foto: Motorola)

Kameraet i Motorola Moto G50 tilbyder også en håndfuld tricks som Hyperlapse video, RAW image capture, spot color, makrovideo og cinemagraph.

Batteriet i Motorola Moto G50 er på 5.000 mAh og understøtter 15 watt hurtig opladning. Der medfølger dog ”kun” 10 watt oplader i salgsæsken. Du kan i øvrigt glæde dig over, at telefonen kommer med 3,5 mm jackstik.

ANMELDELSE: Motorola G30 er et fornuftigt køb

Motorola Moto G50 kommer med Android 11 og får én stor Android-opdatering i produktets levetid, samt sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned i mindst to år, oplyser Motorola til MereMobil.dk.

Du finder Motorola Moto G50 til 1.899 kroner uden abonnement, hvilket gør den til den billigste 5G-smartphone på markedet. Den kommer i sortiment hos YouSee, Telmore, Elgiganten og ProShop. Moto G50 bliver tilgængelig i farverne Aqua Blue og Steel Grey.

Motorola G50 kan købes fra den 15. april 2021.

Mere til historien

Motorola Moto G50 kan sammenlignes med Samsung Galaxy A32, som kom i handlen i februar 2021. Dog har Motorola Moto G50 90 Hz opdateringshastighed på skærmen, mens Samsung Galaxy A32 "kun" har 60 Hz. Men det er ikke sikkert, det er aktuelt for dig.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram