Motorola klar med ”Ready For” – gør mobilen til en PC

49

“Ready For” er Motorolas nye bud på en konkurrent til Samsung Dex. Dermed kan du med din Motorola-telefon gøre mobilen til en ”PC”.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ virker med det nye “Ready For” fra Motorola – og gør mobilen til en PC (Foto: MereMobil.dk)

Det er længe siden, at Motorola sidst forsøgte at gøre mobilen til en ”PC”. Tiden er gået og meget er sket siden, at de for et årti siden forsøgte sig med Atrix 4G Laptop Dock. Motorola er nu klar med et nyt forsøg på, hvordan man gør mobilen til en computer.

Dermed går Motorola Samsung DeX i bedene. Motorola kalder det for ”Ready For”.

Samsung DeX – den hemmelige computer i din Samsung-telefon

Kort og godt betyder det, at du kan tilgå alt produktivitet, gaming, streaming apps m.m. fra din telefon via en skærm eller TV.

Motorola håber, at brugerne vil gøre alt fra at redigere arbejdsdokumenter og foretage videoopkald samt game eller streame indhold.

Den nye ”Ready For” platform gør brug af en multi-vindue brugerflade, som vises når du tilslutter en skærm via USB-C eller HDMI-porten. Du kan også tilslutte tilbehør i form af et keyboard eller mus for at forstærke oplevelsen af en desktop-computer.

Du kan bruge din telefon som en second-screen, mens du arbejder på en større skærm. Motorola gør den nye ”Ready For” dock tilgængelig fra den 19. april på Amazon. Prisen er endnu ikke oplyst, men offentliggøres tættere på lanceringen. Det skriver Engadget.

I første omgang ser det ud til, at “Ready For” i hvert fald virker med Motorola Edge+.

Tilslut din Motorola Edge+ til “Ready For”

VIDEO: “Slip din Motorola Edge+ løs” sammen med “Ready For”

Det er i skrivende stund uvist om ”Ready For” også lanceres i Danmark, samt hvad prisen bliver.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret – og måske vi bliver klogere på det hele torsdag den 25. marts 2021, hvor Motorola afholder event.

Motorola G100 – spændende topmodel på vej

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har en ny lavpris telefon på vej i butikkerne. Du kan nemlig fra den 9. april 2021 købe Motorola G30, mens du venter på det, så kan du læse vores anmeldelse af telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
49 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer