Motorola klar med ”Ready For” – gør mobilen til en PC

"Ready For" er Motorolas nye bud på en konkurrent til Samsung Dex. Dermed kan du med din Motorola-telefon gøre mobilen til en ”PC”.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ virker med det nye "Ready For" fra Motorola - og gør mobilen til en PC (Foto: MereMobil.dk)

Det er længe siden, at Motorola sidst forsøgte at gøre mobilen til en ”PC”. Tiden er gået og meget er sket siden, at de for et årti siden forsøgte sig med Atrix 4G Laptop Dock. Motorola er nu klar med et nyt forsøg på, hvordan man gør mobilen til en computer.

Dermed går Motorola Samsung DeX i bedene. Motorola kalder det for ”Ready For”.

Samsung DeX – den hemmelige computer i din Samsung-telefon

Kort og godt betyder det, at du kan tilgå alt produktivitet, gaming, streaming apps m.m. fra din telefon via en skærm eller TV.

Motorola håber, at brugerne vil gøre alt fra at redigere arbejdsdokumenter og foretage videoopkald samt game eller streame indhold.

Den nye ”Ready For” platform gør brug af en multi-vindue brugerflade, som vises når du tilslutter en skærm via USB-C eller HDMI-porten. Du kan også tilslutte tilbehør i form af et keyboard eller mus for at forstærke oplevelsen af en desktop-computer.

Du kan bruge din telefon som en second-screen, mens du arbejder på en større skærm. Motorola gør den nye ”Ready For” dock tilgængelig fra den 19. april på Amazon. Prisen er endnu ikke oplyst, men offentliggøres tættere på lanceringen. Det skriver Engadget.

I første omgang ser det ud til, at "Ready For" i hvert fald virker med Motorola Edge+.

Tilslut din Motorola Edge+ til "Ready For"

VIDEO: "Slip din Motorola Edge+ løs" sammen med "Ready For"

Det er i skrivende stund uvist om ”Ready For” også lanceres i Danmark, samt hvad prisen bliver.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret – og måske vi bliver klogere på det hele torsdag den 25. marts 2021, hvor Motorola afholder event.

Motorola G100 – spændende topmodel på vej

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har en ny lavpris telefon på vej i butikkerne. Du kan nemlig fra den 9. april 2021 købe Motorola G30, mens du venter på det, så kan du læse vores anmeldelse af telefonen.

Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
58 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram