Motorola G100 er klar i butikkerne

0

Flagsskibsprocessor, stort batteri og en ny funktion fra Motorola, det er noget af det, som Motorola G100 byder på. Motorola G100 er nu i handlen.

Motorola G100
Motorola G100 er tilgængelig på det danske marked i farverne blå og hvid (Foto: Motorola)

Er du der, hvor du overvejer en topmodel, men ikke helt vil betale hvad de koster? Så er Motorola måske i den retning du skal kigge.

Motorola har netop sendt Motorola G100 i butikkerne og de er umiddelbart de nye på markedet, som giver ”value-for-money”. Tidligere har både Huawei og OnePlus forsøgt, at vinde mobilkøbernes hjerter på den måde – nu ser det ud til Motorola vil gøre dem kunsten efter.

Motorola G100 er tæt på en topmodel til en lav pris

Motorola G100 kommer med stærke specifikationer og en skarp pris.

På Motorola G100 får du Snapdragon 870 5G processoren fra Qualcomm, hvilket er lige under årets topmodelprocessor Snapdragon 888. Som navnet på processoren antyder er der også 5G-understøttelse på telefonen. Derudover får du en 6,7 tommer LCD-skærm i 21:9 format med 2.520 x 1.080 pixels opløsning, 8 GB LPDDR5 RAM, 128 GB intern hukommelse og understøtter microSD-kort på op til 1TB.

OiSTER blok ind

Bliver du kunde hos OiSTER, kan du få rabat på blandt andet tøj og måltidskasser. Du kan også afprøve forskellige streamingtjenester. Her kan du læse mere om OiSTER+.

OiSTER blok ud

Stort batteri med 20 watt opladning

Kameraet på bagsiden er et triplekamera med 64 megapixels hovedsensor, 16 megapixels ultravidvinkel og makro sensor og 2 megapixels dybdesensor samt TOF-sensor. Frontkameraet er et dual-kamera er på 16 megapixels og 8 megapixels.

Motorola G100 kommer med 5.000 mAh batteri, som understøtter ikke trådløs opladning. Med kabel kan der lades med 20 watt via kabel.

Du får også dual-SIM, fingeraftrykslæser og IP52-certificering. Derudoever har telefonen selvfølgelig Android 11 og så byder den også på 3.5 mm jackstik. Motorola G100 får én stor Android-opdatering i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned i mindst to år, oplyser Motorola til MereMobil.dk.

Motorola også klar med Moto G50 med 5G til under 2.000 kroner

Prisen for Motorola G100 er 3.699 kroner uden abonnement og den er i handlen netop nu. Du finder den hos YouSee, Telmore, Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, Oister, Elgiganten, ProShop, Salling og Power. Den er tilgængelig i farverne blå og hvid.

Mere til historien

Motorola G100 kan også benyttes som gamertelefon og så kan den tilsluttes ekstern skærm via USB-C porten med et USB-C til HDMI-kabel, som ikke medfølger. Dette giver adgang til Motorolas ”Ready For”-software, der skal være med til at skabe en desk-top lignende oplevelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer