Motorola G100 er klar i butikkerne

Flagsskibsprocessor, stort batteri og en ny funktion fra Motorola, det er noget af det, som Motorola G100 byder på. Motorola G100 er nu i handlen.

Motorola G100
Motorola G100 er tilgængelig på det danske marked i farverne blå og hvid (Foto: Motorola)

Er du der, hvor du overvejer en topmodel, men ikke helt vil betale hvad de koster? Så er Motorola måske i den retning du skal kigge.

Motorola har netop sendt Motorola G100 i butikkerne og de er umiddelbart de nye på markedet, som giver ”value-for-money”. Tidligere har både Huawei og OnePlus forsøgt, at vinde mobilkøbernes hjerter på den måde – nu ser det ud til Motorola vil gøre dem kunsten efter.

Motorola G100 er tæt på en topmodel til en lav pris

Motorola G100 kommer med stærke specifikationer og en skarp pris.

På Motorola G100 får du Snapdragon 870 5G processoren fra Qualcomm, hvilket er lige under årets topmodelprocessor Snapdragon 888. Som navnet på processoren antyder er der også 5G-understøttelse på telefonen. Derudover får du en 6,7 tommer LCD-skærm i 21:9 format med 2.520 x 1.080 pixels opløsning, 8 GB LPDDR5 RAM, 128 GB intern hukommelse og understøtter microSD-kort på op til 1TB.

OiSTER blok ind

Bliver du kunde hos OiSTER, kan du få rabat på blandt andet tøj og måltidskasser. Du kan også afprøve forskellige streamingtjenester. Her kan du læse mere om OiSTER+.

OiSTER blok ud

Stort batteri med 20 watt opladning

Kameraet på bagsiden er et triplekamera med 64 megapixels hovedsensor, 16 megapixels ultravidvinkel og makro sensor og 2 megapixels dybdesensor samt TOF-sensor. Frontkameraet er et dual-kamera er på 16 megapixels og 8 megapixels.

Motorola G100 kommer med 5.000 mAh batteri, som understøtter ikke trådløs opladning. Med kabel kan der lades med 20 watt via kabel.

Du får også dual-SIM, fingeraftrykslæser og IP52-certificering. Derudoever har telefonen selvfølgelig Android 11 og så byder den også på 3.5 mm jackstik. Motorola G100 får én stor Android-opdatering i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned i mindst to år, oplyser Motorola til MereMobil.dk.

Motorola også klar med Moto G50 med 5G til under 2.000 kroner

Prisen for Motorola G100 er 3.699 kroner uden abonnement og den er i handlen netop nu. Du finder den hos YouSee, Telmore, Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, Oister, Elgiganten, ProShop, Salling og Power. Den er tilgængelig i farverne blå og hvid.

Mere til historien

Motorola G100 kan også benyttes som gamertelefon og så kan den tilsluttes ekstern skærm via USB-C porten med et USB-C til HDMI-kabel, som ikke medfølger. Dette giver adgang til Motorolas ”Ready For”-software, der skal være med til at skabe en desk-top lignende oplevelse.

Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram