Motorola G100 | 5 minutters video-review

1

VIDEO: Motorola G100 er en stærk smartphone i mellemklassen. Telefonens største problem er nattilstanden på kameraet. Se min test her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Søger du en budgetvenlig smartphone, der er et sikkert køb, skal du se nærmere på Motorola G100.

Moto G100 gør alle de rigtige ting meget fornuftigt og selv kameraet klarer sig rimeligt i point-and-shoot situationer, så længe du ikke presser det ud i low-light udfordringer. Du kan se nogle fotoeksempler i videoen herover.

Her er nogle af de ting, som du bliver glad for:

  • Kraftig ydelse – næsten på niveau med OnePlus 9 Pro og Xiaomi Mi 11.
  • Batteritid der ved moderat brug kan give dig op mod to dage uden opladning
  • Stor tydelig skærm og præcis fingeraftrykssensor

Den store skærm gør også, at du skal leve med en forholdsvis stor og buttet smartphone, der ikke er så elegant som sine dyrere konkurrenter.

Motorola introducerer med G100 konceptet Ready for, der er Motorolas version af Samsung DeX. Med et kabel eller dock tilsluttes telefonen til en ekstern skærm, som du kan bruge til spil, streaming eller arbejde i den Windows-lignende desktopbrugerflade. Dette kræver dog trådløs mus og tastatur.

Overordnet set er Motorola G100 en stærk telefon – måske en af de bedste i mellemklassen lige nu. Den fortjener helt klar sine 5 stjerner.

Læs også min komplette test og anmeldelse af Motorola G100 her.

Mere til historien

Motorola har lovet én stor Android-opdatering i produktets levetid. Det betyder, at Motorola G100 slutter sit liv på Android 12. Sikkerhedsopdateringerne udsendes hver anden måned i to år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer