Motorola G100 | 5 minutters video-review

VIDEO: Motorola G100 er en stærk smartphone i mellemklassen. Telefonens største problem er nattilstanden på kameraet. Se min test her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Søger du en budgetvenlig smartphone, der er et sikkert køb, skal du se nærmere på Motorola G100.

Moto G100 gør alle de rigtige ting meget fornuftigt og selv kameraet klarer sig rimeligt i point-and-shoot situationer, så længe du ikke presser det ud i low-light udfordringer. Du kan se nogle fotoeksempler i videoen herover.

Her er nogle af de ting, som du bliver glad for:

  • Kraftig ydelse - næsten på niveau med OnePlus 9 Pro og Xiaomi Mi 11.
  • Batteritid der ved moderat brug kan give dig op mod to dage uden opladning
  • Stor tydelig skærm og præcis fingeraftrykssensor

Den store skærm gør også, at du skal leve med en forholdsvis stor og buttet smartphone, der ikke er så elegant som sine dyrere konkurrenter.

Motorola introducerer med G100 konceptet Ready for, der er Motorolas version af Samsung DeX. Med et kabel eller dock tilsluttes telefonen til en ekstern skærm, som du kan bruge til spil, streaming eller arbejde i den Windows-lignende desktopbrugerflade. Dette kræver dog trådløs mus og tastatur.

Overordnet set er Motorola G100 en stærk telefon - måske en af de bedste i mellemklassen lige nu. Den fortjener helt klar sine 5 stjerner.

Læs også min komplette test og anmeldelse af Motorola G100 her.

Mere til historien

Motorola har lovet én stor Android-opdatering i produktets levetid. Det betyder, at Motorola G100 slutter sit liv på Android 12. Sikkerhedsopdateringerne udsendes hver anden måned i to år.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram