EP #89: Min mening om Xiaomi Mi 11 på 5 minutter (lyd-test)

Xiaomi Mi 11 er et godt køb. På cirka 5 minutter får du min mening om Xiaomis aktuelle topmodel.

PODCASTep89-artikel
I denne episode kan du på 5 minutter høre, hvad jeg meber om Xiaomi Mi 11

Hvis du kan lide Huaweis telefoner, vil du også synes om Xiaomi Mi 11, der nu er kommet i butikkerne her i landet.

Xiaomis brugerflade på Android minder rigtigt meget om hvad vi tidligere har set fra Huawei. Hardwaren er ligeledes af god kvalitet.

Noget af det som jeg er allermest glad for på Xiaomi Mi 11, er batteritiden. Det er intet problem at køre en hel dag - heller ikke selvom 120 Hz skærmteknologien er aktiveret.

Den samlede kameraoplevelse er også rigtig fornuftig. Særligt i point-and-shoot situationer, hvor du bare tager mobilen op af lommen og skyder et billede.

I denne korte podcastepisode kan du høre flere af mine kommentarer og meninger om Xiaomi Mi 11. Læs i øvrigt også min anmeldelse af Xiaomi Mi 11.

Min samlede bedømmelse er, at Xiaomi Mi 11 får 4 ud af 6 stjerner, men til prisen på cirka 6.300 kroner er den ”et godt køb”.

Mere til historien

Lyt til flere podcastepisoder om forskellige emner. Du finder podcastoversigten her samt ved at søge ”MereMobil.dk” i din podcastapp.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram