Beosound Emerge er streaminghøjttaleren til boghylden

Musik, podcast og radio behøver ikke komme fra en kønsløs plastikkasse. Hvis design og materialer betyder noget for dig, er Beosound Emerge værd at tjekke ud.

Beosound Emerg
Beosound Emerge i udgaven “Gold Tone” (Foto: B&O)

En streaminghøjttaler behøver ikke være en grim plastikkasse. Det kan sagtens være et stykke møbeldesign, hvilket Beosound Emerge i høj grad er.

Beosound Emerge er temmelig smal og kan sagtens ligne ryggen af en bog. Hvis du har strøm på boghylden, vil Emerge faktisk passe flot ind der. Naturligvis skal man ikke pakke den tæt sammen med bøgerne, da det utvivlsomt vil gå ud over lyden. Men mon ikke det går, hvis der er lidt luft omkring?

Beosound Emerge understøtter AirPlay 2 samt Chromecast og kommer desuden med radiotjeneste og stemmestyring. Senere vil en opdatering åbne for forbindelse til Beolink.

I forhold til andre streamingprodukter er Beosound Emerge og den større højttaler Beosound Level fremtidssikret.

LÆS OGSÅ: Beosound Level tager streaminghøjttalere til et nyt niveau

Indmaden er modulopbygget så hukommelse, processor og streamingteknologien kan opdateres hardwaremæssigt, hvis det ude i fremtiden bliver påkrævet. Der vil derfor gå lang tid inden Beosound Emerge, eller Beosound Level, bliver uddateret – med mindre B&O selv dropper hardwaresupporten, hvilke de dog ikke har for vane at gøre.

Beosound Emerge kan købes fra den 15 april 2021. Prisen er 5.599 kroner for farven Gold Tone, mens Black Anthracite udgaven vil koste 4.499 kroner.

Højttaleren kan naturligvis også bruges til podcast. Tjek i den forbindelse min tech-podcast her eller i en podcastapp nær dig (søg efter ‘MereMobil.dk’).

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

På toppen af Beosound Emerge sidder softtouch-betjeningsknapper til pause, næste-sang, favoritradioer og playlister.

WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Beocom Portal test | enestående for den kræsne

TEST: Beocom Portal MS er et headset, der minder dig om, hvad god lyd er. Ved telefonsamtaler og Teams-møder er lyden perfekt.

(mere…)
B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Prisvindende B&O-headset kan nu bestilles i vild farve

B&O har åbnet for bestilling af det første skud af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset Beoplay EX i en begrænset specialudgave.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram