Beosound Emerge er streaminghøjttaleren til boghylden

Musik, podcast og radio behøver ikke komme fra en kønsløs plastikkasse. Hvis design og materialer betyder noget for dig, er Beosound Emerge værd at tjekke ud.

Beosound Emerg
Beosound Emerge i udgaven "Gold Tone" (Foto: B&O)

En streaminghøjttaler behøver ikke være en grim plastikkasse. Det kan sagtens være et stykke møbeldesign, hvilket Beosound Emerge i høj grad er.

Beosound Emerge er temmelig smal og kan sagtens ligne ryggen af en bog. Hvis du har strøm på boghylden, vil Emerge faktisk passe flot ind der. Naturligvis skal man ikke pakke den tæt sammen med bøgerne, da det utvivlsomt vil gå ud over lyden. Men mon ikke det går, hvis der er lidt luft omkring?

Beosound Emerge understøtter AirPlay 2 samt Chromecast og kommer desuden med radiotjeneste og stemmestyring. Senere vil en opdatering åbne for forbindelse til Beolink.

I forhold til andre streamingprodukter er Beosound Emerge og den større højttaler Beosound Level fremtidssikret.

LÆS OGSÅ: Beosound Level tager streaminghøjttalere til et nyt niveau

Indmaden er modulopbygget så hukommelse, processor og streamingteknologien kan opdateres hardwaremæssigt, hvis det ude i fremtiden bliver påkrævet. Der vil derfor gå lang tid inden Beosound Emerge, eller Beosound Level, bliver uddateret - med mindre B&O selv dropper hardwaresupporten, hvilke de dog ikke har for vane at gøre.

Beosound Emerge kan købes fra den 15 april 2021. Prisen er 5.599 kroner for farven Gold Tone, mens Black Anthracite udgaven vil koste 4.499 kroner.

Højttaleren kan naturligvis også bruges til podcast. Tjek i den forbindelse min tech-podcast her eller i en podcastapp nær dig (søg efter 'MereMobil.dk').

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

På toppen af Beosound Emerge sidder softtouch-betjeningsknapper til pause, næste-sang, favoritradioer og playlister.

BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
B&O Beoplay HX test | lyden er drømmende lækker

TEST: Du kan drømme dig væk i musikken, når du bruger Bang & Olufsen Beoplay HX. Pris, kvalitet og lyd matcher perfekt.

(mere…)
HBO Max udvider til endnu flere lande

KORT NYT: I marts udvider streamingtjenesten HBO Max deres tjeneste til 15 nye lande.

(mere…)
Tidligere Apple-chef skal udvikle B&O

En af topfigurerne fra udviklingsteamet bag den første iPod og iPhone skal hjælpe Bang & Olufsen med produktudviklingen.

(mere…)
Techprodukter behøver ikke forældes med stormskridt

#EP101: Forbrugerelektronik skal holde længere og måske skal der sendes færre produkter på markedet. Danske B&O vil trække techindustrien i en ny retning og de går selv forrest.

(mere…)
Beosound Level test | kvalitet hele vejen

TEST: Jeg elsker designet og materialerne. Lyden er okay, men ikke så god som prisen er høj. Læs min anmeldelse af streaminghøjttaleren Beosound Level her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram