Apples Touch ID Magic Keyboard virker med alle M1-Macs

Det er ikke kun iMac der kan få glæde af Touch ID på Apples nye Magic Keyboard.

Apple Silicon M1
Apple Silicon M1 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple lancerede tidligere på måneden den nye iMac, som har fået noget af et re-design. Den nye iMac kører på Apples M1-processor og kommer med et Magic Keyboard, som understøtter Touch ID.

Nu skriver The Verge blandt andet, at det ikke kun er iMac som kan få glæde af denne funktion. Det gælder faktisk alle M1-Macs over hele linjen.
Apple frigiver iOS 14.5 – her er nyhederne

Dette er særligt velegnet hvis man ejer en Mac Mini, eller bruger sin Macbook i et setup, hvor man har et tastatur tilkoblet.

https://twitter.com/reneritchie/status/1384588508820647940

Der er dog et lille "men". Tastaturet kan nemlig, indtil videre, kun købes sammen med den nye iMac. Derfor er funktionen en smule overflødig lige nu.

Tastaturet virker, som nævnt, kun til Apples M1-Macs, men kan dog også bruges på alle andre Intel-Macs som almindeligt Bluetooth tastatur uden Touch ID slået til.

Apple klar med stor opdatering

Apple er også klar med en stor opdatering til macOS-platformen. Den byder blandt andet på optimeringer til M1-Macs. Det lader til, at Apple satser stort på deres M1-chip, som skal bære Mac væk fra Intel de næste år.

HomePod Mini lanceres i flere lande

En af optimeringerne byder blandt andet på forbedret iPad-simulation, som gør at iPad-apps kan åbnes i større vinduer end før.

Der er også fejlrettelser til AirPods og Apples Keychain, mens AirTags er blevet inkluderet i Find-applikationen.

Mere til historien

Apples M1-iMac kan købes fra den 30. maj 2021 med priser der starter fra 11.499 kroner.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram