Apples Touch ID Magic Keyboard virker med alle M1-Macs

1

Det er ikke kun iMac der kan få glæde af Touch ID på Apples nye Magic Keyboard.

Apple Silicon M1
Apple Silicon M1 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple lancerede tidligere på måneden den nye iMac, som har fået noget af et re-design. Den nye iMac kører på Apples M1-processor og kommer med et Magic Keyboard, som understøtter Touch ID.

Nu skriver The Verge blandt andet, at det ikke kun er iMac som kan få glæde af denne funktion. Det gælder faktisk alle M1-Macs over hele linjen.
Apple frigiver iOS 14.5 – her er nyhederne

Dette er særligt velegnet hvis man ejer en Mac Mini, eller bruger sin Macbook i et setup, hvor man har et tastatur tilkoblet.

Der er dog et lille “men”. Tastaturet kan nemlig, indtil videre, kun købes sammen med den nye iMac. Derfor er funktionen en smule overflødig lige nu.

Tastaturet virker, som nævnt, kun til Apples M1-Macs, men kan dog også bruges på alle andre Intel-Macs som almindeligt Bluetooth tastatur uden Touch ID slået til.

Apple klar med stor opdatering

Apple er også klar med en stor opdatering til macOS-platformen. Den byder blandt andet på optimeringer til M1-Macs. Det lader til, at Apple satser stort på deres M1-chip, som skal bære Mac væk fra Intel de næste år.

HomePod Mini lanceres i flere lande

En af optimeringerne byder blandt andet på forbedret iPad-simulation, som gør at iPad-apps kan åbnes i større vinduer end før.

Der er også fejlrettelser til AirPods og Apples Keychain, mens AirTags er blevet inkluderet i Find-applikationen.

Mere til historien

Apples M1-iMac kan købes fra den 30. maj 2021 med priser der starter fra 11.499 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer