Apple klar med iPadOS 14.5 og iOS 14.5 i næste uge

2

KORT NYT: Denne uge har budt på præsentationen af nye Apple produkter og næste uge byder på nye software-versioner.

iPhone 12 purple
iPhone 12 og iPhone 12 Mini kommer i en ny lilla farve og har iOS 14.5 installeret fra salgsæsken.

Apple holdt i går aftes dansk tid lanceringseventen ”Spring loaded”, hvor de fremviste iPad Pro, iMac, nyt Apple TV, AirTags og en lilla farvevariant af iPhone 12 og iPhone 12 Mini.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini kommer i en ny vild farve

I næste kan iPhone- og iPad-brugere glæde sig til, at der er ny software klar til download. Apple vil nemlig frigive iPad OS 14.5 og iOS 14.5 opdateringen. Det er uvist præcis hvilken dag, at opdateringen frigives, men det vil altså ske i løbet af næste uge.

Opdateringen er nødvendig for de netop afslørede AirTags, som fungerer med iPhone og iPad. Dette sker via Find My-appen.

Det bliver også muligt at låse din iPhone op via Face ID, hvis du har et opdateret Apple Watch. Dermed tyder det på, at der kommer en opdatering til Apple Watch i næste uge. Det er watchOS 7.4.

iPhone-salget kan slå tidligere rekorder i 2021

iOS 14.5 er præ-installeret på de nye lilla varianter af iPhone 12 og iPhone 12 Mini, mens iPad Pro 11 og iPad Pro 12.9 kommer med iPadOS 14.5 fra salgsæsken. Det skriver MacRumors.com.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Den nuværende iOS-version hedder iOS 14.4.2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer