Samsung Galaxy XCover 5 - smart og robust mobil

Samsung er klar med næste generation af Galaxy XCover-telefonerne. Se specifikationer, pris og tilgængelighed på den nye Galaxy XCover 5 her.

Samsung Galaxy XCover 5 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy XCover 5 er snart i butikkerne og kan holde til lidt af det hele (Foto: Samsung)

Samsung er klar med Galaxy XCover 5, der er en robust og smart telefon. Den passer til et hårdt arbejdsmiljø, men er stadigvæk fiks at have i lommen, lyder det i pressematerialet.

Galaxy XCover-serien har generelt været en af de meget populære håndværker-telefoner, som virkelig holder til meget på ”byggepladser” og lignede. Skærmen har Glove Touch-funktionen, som giver øget trykfølsomhed, hvilket gør det muligt at bruge telefonen selvom man har handsker på.

Galaxy Xcover 4S klar til salg i Danmark

-"XCover er en meget populær og efterspurgt produktserie inden for transport, retail- og fabriksindustrien. Galaxy XCover 5 er vores seneste tilføjelse til serien, der møder de udfordringer, som feltarbejdere dagligt står over for. Den beskytter desuden følsomme oplysninger og er stødsikker og holdbar i alle miljøer. Uanset om det er på fabriksgulvet, i ekstrem varme, regn eller sne, imødekommer den kravene til et hårdt arbejdsmiljø og øger samtidig produktiviteten," siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Danmark.

Galaxy XCover 5 holder også til mere end tidligere, da den kommer med forbedret stødabsobering. Derudover har den IP68-certificering, hvilket betyder den kan nedsænkes i 1 meter dybt ferskvand i 30 minutter og er fuldstændig beskyttet mod støv. Særligt det med støv er i mange håndværksmiljøer nødvendigt.

Den nye Xcover-generation er også forbedret med partneraktiverede mobilitetsløsninger til brug i en række scenarier, som muligheden for at integrere walkie-talkie-funktionen i Microsoft Teams.

Telefonen der holder til alt Cat b35

Push-to-talk funktionen gør det også muligt at holde kontakten med hvem som helst dagen igennem med ét enkelt tryk.

Man kan også selv indstille, hvilke apps som startes med XCover Key. Den kan eksempelvis bruges til nødopkald, kreditkort eller andre apps, der bruges ofte.

Specifikationer: Samsung Galaxy XCover 5

 • Skærm: 5,3 tommer HD+ TFT
 • RAM: 4 GB
 • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
 • Kamera: 16 megapixels  (F1.8)
 • Frontkamera: 5 megapixels (F2.2)
 • Processor: Exynos 850 (Nacho) (Octa 2.0 GHz)
 • Styresystem: Android 11
 • SIM: Dual SIM eller Single SIM – typen af SIM-support varierer afhængigt af marked.
 • NFC: NFC
 • Sensorer: Accelerometer, Nærhed, Geomagnetisk, Lys, Gyro
 • Andet: IP68, 1.5 meter fald – standardiseret i henhold til MIL-STD810H, ansigtsgenkendelse
 • Fysiske mål: 147 x 71,6 x 9,2 mm
 • Batteri: 3.000 mAh (udskifteligt) 15W hurtig opladning er understøttet

Galaxy XCover 5 bliver tilgængelig i løbet af uge 10 hos udvalgte forhandlere. En mere præcis salgsstart nævnes ikke. Prisen for Galaxy XCover 5 er 2.199 kroner uden abonnement.

Cat-telefonen holdt til nedfrysning

Mere til historien

Galaxy XCover 5 er beskyttet af Samsung Knox, som er en sikkerhedsplatform med end-to-end-beskyttelse, hvor alle lag af telefonen er beskyttet – det gælder alt fra chippen til apps. Samsung Knox beskytter fortrolige forretningsoplysninger i realtid og reagerer forebyggende på avanceret malware og eksterne trusler. Du får også Samsung Knox Capture, der er en integreret og sikker scanningsfunktion direkte i telefonen.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram