Nyt trådløst headset - prisvenligt og med lang batteritid

Til kun 749 kroner kan du få et in-ear-headset med aktiv støjreduktion og lang batteritid. Læs her om Huawei FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i koster 749 kroner (Foto: Huawei)

Blot 749 kroner. Det er prisen for Huawei FreeBuds 4i headset, der kan købes i begyndelsen af april.

Selvom prisen er i den lave ende, betyder det ikke, at headsettet mangler funktioner. Der er blandt andet blevet plads til aktiv støjreduktion (ANC), der kan minimere støjen fra omgivelserne, så musik- og podcastlytning bliver bedre.

Derudover har Freebuds 4i forskellige teknologier indbygget, der kan optimere opkaldskvaliteten og sortere støj fra så modtageren i opkaldet bedre kan høre hvad du siger. Der er også gjort noget ud af at reducere vindstøj i mikrofonen.

Batteriet holder, ifølge specifikationerne, til 10 timers musiklytning eller 6,5 timers taleopkald uden aktiv støjreduktion. Slår du denne funktion til skal du forvente omkring 7,5 timers musik og 5,5 timers samtale på en opladning.

Huawei FreeBuds 4i oplades i den medfølgende opladningsæske, der skal tilsluttes en kablet oplader, da æsken ikke har trådløs opladning.

I lighed med Samsung Galaxy Buds Pro, der koster omkring 1.300 kroner, og Apple AirPods, så har Huawei FreeBuds 4i også lyntilslutning. Det er blot at åbne låget på æsken, så popper mulighed for parring med smartphonen frem. Det er dog kun på Huawei-telefoner med EMUI 10.0-software, eller nyere, at du får denne mulighed. Headsettet kan dog bruges på alle typer af telefoner og enheder med Bluetooth.

Det skal siges, at Samsung og Apples hurtig-parrings-funktion, også kun virker med deres egne headsets og telefoner.

Huawei FreeBuds 4i kan fås i enten sort eller hvid.

Headsets er svære at vurdere, før man køber. I nedenstående podcastepisode gør jeg et forsøg på at gøre det tydeligere, hvordan forskellige headsets lyder i et telefonopkald. Gå frem til 1:11 minutter.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i fås i sort og hvid (Foto: Huawei)

Mere til historien

Et af de seneste in-ear-headsets jeg har anmeldt er Samsung Galaxy Buds Pro, som lyder temmelig godt. Læs min test af Galaxy Buds Pro her.

Analytiker: Apple på vej med AirPods Lite

Et par prisvenlige AirPods kan være på vej fra Apple, samt anden generation af AirPods Max

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram