Nyt trådløst headset – prisvenligt og med lang batteritid

3

Til kun 749 kroner kan du få et in-ear-headset med aktiv støjreduktion og lang batteritid. Læs her om Huawei FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i koster 749 kroner (Foto: Huawei)

Blot 749 kroner. Det er prisen for Huawei FreeBuds 4i headset, der kan købes i begyndelsen af april.

Selvom prisen er i den lave ende, betyder det ikke, at headsettet mangler funktioner. Der er blandt andet blevet plads til aktiv støjreduktion (ANC), der kan minimere støjen fra omgivelserne, så musik- og podcastlytning bliver bedre.

Derudover har Freebuds 4i forskellige teknologier indbygget, der kan optimere opkaldskvaliteten og sortere støj fra så modtageren i opkaldet bedre kan høre hvad du siger. Der er også gjort noget ud af at reducere vindstøj i mikrofonen.

Batteriet holder, ifølge specifikationerne, til 10 timers musiklytning eller 6,5 timers taleopkald uden aktiv støjreduktion. Slår du denne funktion til skal du forvente omkring 7,5 timers musik og 5,5 timers samtale på en opladning.

Huawei FreeBuds 4i oplades i den medfølgende opladningsæske, der skal tilsluttes en kablet oplader, da æsken ikke har trådløs opladning.

I lighed med Samsung Galaxy Buds Pro, der koster omkring 1.300 kroner, og Apple AirPods, så har Huawei FreeBuds 4i også lyntilslutning. Det er blot at åbne låget på æsken, så popper mulighed for parring med smartphonen frem. Det er dog kun på Huawei-telefoner med EMUI 10.0-software, eller nyere, at du får denne mulighed. Headsettet kan dog bruges på alle typer af telefoner og enheder med Bluetooth.

Det skal siges, at Samsung og Apples hurtig-parrings-funktion, også kun virker med deres egne headsets og telefoner.

Huawei FreeBuds 4i kan fås i enten sort eller hvid.

Headsets er svære at vurdere, før man køber. I nedenstående podcastepisode gør jeg et forsøg på at gøre det tydeligere, hvordan forskellige headsets lyder i et telefonopkald. Gå frem til 1:11 minutter.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i fås i sort og hvid (Foto: Huawei)

Mere til historien

Et af de seneste in-ear-headsets jeg har anmeldt er Samsung Galaxy Buds Pro, som lyder temmelig godt. Læs min test af Galaxy Buds Pro her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer