Nyt trådløst headset – prisvenligt og med lang batteritid

Til kun 749 kroner kan du få et in-ear-headset med aktiv støjreduktion og lang batteritid. Læs her om Huawei FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i koster 749 kroner (Foto: Huawei)

Blot 749 kroner. Det er prisen for Huawei FreeBuds 4i headset, der kan købes i begyndelsen af april.

Selvom prisen er i den lave ende, betyder det ikke, at headsettet mangler funktioner. Der er blandt andet blevet plads til aktiv støjreduktion (ANC), der kan minimere støjen fra omgivelserne, så musik- og podcastlytning bliver bedre.

Derudover har Freebuds 4i forskellige teknologier indbygget, der kan optimere opkaldskvaliteten og sortere støj fra så modtageren i opkaldet bedre kan høre hvad du siger. Der er også gjort noget ud af at reducere vindstøj i mikrofonen.

Batteriet holder, ifølge specifikationerne, til 10 timers musiklytning eller 6,5 timers taleopkald uden aktiv støjreduktion. Slår du denne funktion til skal du forvente omkring 7,5 timers musik og 5,5 timers samtale på en opladning.

Huawei FreeBuds 4i oplades i den medfølgende opladningsæske, der skal tilsluttes en kablet oplader, da æsken ikke har trådløs opladning.

I lighed med Samsung Galaxy Buds Pro, der koster omkring 1.300 kroner, og Apple AirPods, så har Huawei FreeBuds 4i også lyntilslutning. Det er blot at åbne låget på æsken, så popper mulighed for parring med smartphonen frem. Det er dog kun på Huawei-telefoner med EMUI 10.0-software, eller nyere, at du får denne mulighed. Headsettet kan dog bruges på alle typer af telefoner og enheder med Bluetooth.

Det skal siges, at Samsung og Apples hurtig-parrings-funktion, også kun virker med deres egne headsets og telefoner.

Huawei FreeBuds 4i kan fås i enten sort eller hvid.

Headsets er svære at vurdere, før man køber. I nedenstående podcastepisode gør jeg et forsøg på at gøre det tydeligere, hvordan forskellige headsets lyder i et telefonopkald. Gå frem til 1:11 minutter.

Huawei FreeBuds 4i
FreeBuds 4i fås i sort og hvid (Foto: Huawei)

Mere til historien

Et af de seneste in-ear-headsets jeg har anmeldt er Samsung Galaxy Buds Pro, som lyder temmelig godt. Læs min test af Galaxy Buds Pro her.

Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Jabra forbedrer Elite 8 Active og Elite 10 med ny opdatering

Jabra er klar med nye opdateringer, som vil gøre Elite 8 Active og Elite 10 endnu bedre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram