Nyt prisvenligt headset med støjreduktion fra Jabra

Jabra Evolve2 30 er et nyt prisvenligt kontorheadset, der reducerer støjen fra omgivelserne, når du deltager i onlinemøder.

Jabra Evolve2 3
Jabra Evolve2 30 (Foto: Jabra)

Arbejder du mere og mere hjemmefra og vil du gerne udelukke det meste af lyden fra vaskemaskinen, hunden og ungerne omkring dig, uden at sætte specielt mange penge i det, så kan Jabras nyeste kontorheadset være noget for dig.

Med Jabra Evolve2 30 slipper du for at bøvle med USB-dongles eller Bluetooth, når du sidder med den bærbare computer eller din stationære. Dette er nemlig et kablet headset, der er klar til at køre så snart du sætter ledningen i computeren. Både USB-A (den gamle brede USB-stik) og det nyeste USB-C er understøttet.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

Reducerer støjen fra omgivelserne

I forhold til prisen så lyder headsettet til at være særligt interessant fordi du også får støjreduktion i mikrofonen, der sidder på en arm.

Jabra Evolve2 30 har to mikrofoner som er designet til både at opfange din stemme samt til at ”lytte” og analysere fra støjen i rummet omkring dig. Jabra kalder det endda for ”knivskarp lyd”. Om det passer, er svært at sige, da jeg ikke har prøvet headsettet.

Headsettet fås som såkaldt Microsoft Teams og Open Office certificeret, men det vil også fungere fint med andre video- og samtaleplatforme. Desuden indikerer en lysdiode på headsettet, hvis du er i gang med et opkald.

HVAD ER TEAMS OG OPEN OFFICE CERTIFICERET? Teams-certificeringen betyder, at du får en særlig Teams knap, men vigtigst af alt er, at Microsoft garanterer, at headsettet er plug-and-play i forhold til Teams. Open Office er Microsofts krav til, at støjen fra omgivelserne sorteres fra og samtalen fra personen ved siden af, fjernes så meget som muligt. I Teams-certificeringen samarbejder Microsoft desuden med headsetproducenten om softwaren i headsettet - inklusive eventuelle kommende softwareopdateringer.

I gang til en fornuftig pris

Jabra Evolve2 30 koster 828 kroner inklusive moms stereoudgaven. Der findes også en lidt billigere version med kun én hovedtelefon, der koster 735 kroner.

Headsettet kommer på markedet i marts 2021.

I min seneste podcastepisode har jeg sat fokus på lyd fra headsets. I episoden herunder kan du høre hvordan forskellige headsets lyder hos den som modtager et telefonopkald fra dig.

Mere til historien

Når du vælger et headset til arbejdsbrug, skal du vide, at de små in-ear headsets som AirPods, Galaxy Buds eller Jabras vil opfange meget af rummet og støjen omkring dig sammenlignet med dedikerede headsets, hvor mikrofonen er placeret tættere på munden.

Analytiker: Apple på vej med AirPods Lite

Et par prisvenlige AirPods kan være på vej fra Apple, samt anden generation af AirPods Max

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram