EP #86: Hvad er Clubhouse?

3

PODCAST: Kom tæt på lydappen Clubhouse. Jeg taler i denne episode med Anders Høeg Nissen, der har prøvet Clubhouse.

Episode 86 artikel
Clubhouse er en lydapp baseret på interaktion fra lytterne. I denne episode af techpodcasten fra MereMobil.dk kan du blive klogere på Clubhouse

Lyd-appen Clubhouse kan vel bedst beskrives som et gammeldags debatprogram fra radioen tilføjet muligheden for at ringe ind og deltage i samtalen.

I 2021-regi sker det hele via en app, hvor du kan tjekke ind på et givent emne og en særlig debat, eller samtale, som har netop din interesse. Nu kan du lytte til livesendingen, men værten kan også inddrage kommentarer fra dem som lytter med.

Dette interaktive lydkoncept har flere fået øje på. Angiveligt er både Twitter og Facebook ved at udvikle konkurrerende tiltag.

Jeg synes noget at det mest spændende ved Clubhouse er, at det kun handler om lyd – og så sendes indholdet direkte live, mens det sker. Forhåbentlig kan Clubhouse’ succes være med til at drive andre lydmedier som podcasts længere frem.

I denne episode af min techpodcast dykker jeg ned i Clubhouse sammen med Anders Høeg Nissen, der i gamle dage var vært på P1-programmet Harddisken. I dag har han sammen med Nicolai Frank mediet Techliv.

Læs også min baggrundsartikel om Clubhouse app.

Du kan lytte med øverst her på siden eller via nedenstående platforme:

Og som noget nyt også på Sticther.

Mere til historien

Episode 85 er optaget den 12. marts 2021. Feedback er velkommmen på [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer