Spiir kan nu sammenligne abonnementer og forsikringer

Tjek dine abonnementer og forsikringer. Der kan være mange penge at spare, hvis du undersøger dine abonnementer og forsikringer til bunds.

Spiir
Spiir-appen har indgået et samarbejde med prissammenligningstjenesten Samlino.dk

Ifølge en undersøgelse, som Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) har lavet, så brugte danskerne næsten 30 milliarder kroner på abonnementstjenester i 2019.

Abonnementsfælder kan undgås med dansk teknologi

Et nyt samarbejde mellem budget-appen Spiir og sammenligningstjenesten Samlino.dk vil måske betyde, at dette tal bliver lavere fremadrettet. Formålet med deres samarbejde er i hvert fald, at få forbrugerne til at tjekke deres udgifter og derfor se om ting kan skæres fra. Mange danskere har måske abonnement til noget bare fordi de har glemt at melde fra.

-“Overordnet set er det naturligvis altid en rigtig god idé at tjekke sine udgifter regelmæssigt. Men i en travl hverdag glemmer vi ofte at sammenligne priser for at se, om vi har de rigtige løsninger eller om vi betaler for meget til forskellige abonnementer og services. De ender ganske simpelt med at blive skjulte udgifter, som vi ikke tænker over. Og i sidste ende kan det betyde, at danskerne går glip af potentielle besparelser på op til flere tusinde kroner om året,” lyder det fra Martin Junker, der er produktchef i Spiir.

Tal fra Samlino viser, at deres brugere kan spare op mod 3.000 kroner om året på deres bilforsikring, hvis de sammenligner med priser fra forskellige udbydere.

Du kan med det nye samarbejde sammenligne priser på alt fra bredbånd, forsikringer og mobilabonnementer i Spiir-appen, hvilket sker med data fra Samlino.dk.

Laver du denne fejl betaler du måske for meget

-“Privatøkonomi må ikke drukne i kompleksitet. Vi gør det simpelt for danskerne at tjekke op på privatøkonomien og samtidig spare nogle penge på f.eks. sit bredbånd, mobilabonnement eller bilforsikring – lige ved hånden og helt uafhængigt,” siger Erik Kofoed, administrerende direktør i Samlino.

Mere til historien

I første omgang tilbyder Spiir-appen prissammenligning på bredbånd, bilforsikringer og mobilabonnementer i appen, men på sigt ventes der flere produkter tilføjes.  

Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram