Spiir kan nu sammenligne abonnementer og forsikringer

2

Tjek dine abonnementer og forsikringer. Der kan være mange penge at spare, hvis du undersøger dine abonnementer og forsikringer til bunds.

Spiir
Spiir-appen har indgået et samarbejde med prissammenligningstjenesten Samlino.dk

Ifølge en undersøgelse, som Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) har lavet, så brugte danskerne næsten 30 milliarder kroner på abonnementstjenester i 2019.

Abonnementsfælder kan undgås med dansk teknologi

Et nyt samarbejde mellem budget-appen Spiir og sammenligningstjenesten Samlino.dk vil måske betyde, at dette tal bliver lavere fremadrettet. Formålet med deres samarbejde er i hvert fald, at få forbrugerne til at tjekke deres udgifter og derfor se om ting kan skæres fra. Mange danskere har måske abonnement til noget bare fordi de har glemt at melde fra.

-“Overordnet set er det naturligvis altid en rigtig god idé at tjekke sine udgifter regelmæssigt. Men i en travl hverdag glemmer vi ofte at sammenligne priser for at se, om vi har de rigtige løsninger eller om vi betaler for meget til forskellige abonnementer og services. De ender ganske simpelt med at blive skjulte udgifter, som vi ikke tænker over. Og i sidste ende kan det betyde, at danskerne går glip af potentielle besparelser på op til flere tusinde kroner om året,” lyder det fra Martin Junker, der er produktchef i Spiir.

Tal fra Samlino viser, at deres brugere kan spare op mod 3.000 kroner om året på deres bilforsikring, hvis de sammenligner med priser fra forskellige udbydere.

Du kan med det nye samarbejde sammenligne priser på alt fra bredbånd, forsikringer og mobilabonnementer i Spiir-appen, hvilket sker med data fra Samlino.dk.

Laver du denne fejl betaler du måske for meget

-“Privatøkonomi må ikke drukne i kompleksitet. Vi gør det simpelt for danskerne at tjekke op på privatøkonomien og samtidig spare nogle penge på f.eks. sit bredbånd, mobilabonnement eller bilforsikring – lige ved hånden og helt uafhængigt,” siger Erik Kofoed, administrerende direktør i Samlino.

Mere til historien

I første omgang tilbyder Spiir-appen prissammenligning på bredbånd, bilforsikringer og mobilabonnementer i appen, men på sigt ventes der flere produkter tilføjes.  

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer