Samsung Watch kan nu måle blodtryk og EKG

Måling af blodtryk og EKG på Galaxy Watch3 og Galaxy Watch Active2 er nu muligt i det nordiske land. Det oplyser Samsung.

Samsung Galaxy Watch Active2
Samsung Galaxy Watch Active2 kan måle blodtryk og EKG sammen med Galaxy Watch3 (Foto: Samsung)

Samsung oplyser i en pressemeddelelse, at de nu er klar med måling af blodtryk og EKG på Galaxy Watch3 og Galaxy Watch Active2. Det sker via Samsung Health Monitor-appen og de indbyggede sensorer i de to smartwatches.

Allerede tilbage i december 2020 blev Samsung Health Monitor-appen CE-mærket og dermed godkendt til brug i 28 europæiske lande. CE-mærkningen er et certifikat for, at produktet svarer til de sundheds-, sikkerheds- og miljømæssige krav, der findes i EU for medicinsk udstyr.

Samsung Watch Active2 – nyt smartwatch fra Samsung

–”Siden lanceringen i Korea i juni 2020 har næsten en million mennesker brugt Samsung Health Monitor til at overvåge og kontrollere deres helbred. At få denne innovative service CE-mærket i Europa og dermed også godkendt i Danmark er en vigtig milepæl i vores arbejde for at forbedre folks hverdag gennem teknologi,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Et højt blodtryk kan betyde, at der er noget galt i alt fra hjernen, nyrerne og til hjertet. Uden behandling kan det føre til alt fra slagtilfælde og hjertesygdom. Man kan derfor bruge målingerne i Samsung Health Monitor-appen.

Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Uret skal dog først kalibreres ved hjælp af en traditionel blodtryksmåler, der placeres rundt om armen. Men efter kalibreringen kan man så måle blodtrykket, når som helst. Det sker ved uret analyserer pulsbølger, som fanges af de indbyggede sensorer og bruger så forskellen på den kalibrede værdi og den målte værdi til at beregne det aktuelle blodtryk.

Samsung Health Monitor vil være tilgængelig til Galaxy Watch3 og Galaxy Watch Active2 med nordisk lancering fra d. 22. februar 2021.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Atrieflimren er en tilstand, der forårsager forstyrrelser i hjerterytmen hos mere end 30 millioner mennesker rundt om i verden og kan forårsage komplikationer såsom blodpropper, hjerteanfald eller slagtilfælde.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram