Samsung Galaxy S21 Ultra – det mener anmelderne

OVERBLIK: Galaxy S21 Ultra er en fed smartphone, der imponerer mange anmeldere. Her er hvad andre mener om Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra imponrer mange anmeldere. Vi har samlet konklusionerne fra tre toneangivende techmedier (Foto: MereMobil.dk)

Samsung sendte i slutningen af januar deres seneste flagskibsserie, Galaxy S21-serien, på markedet. Det sker tidligere i år end Samsung ellers har for vane. Galaxy S21-serien indeholder følgende tre modeller: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra er den ultimativt vildeste telefon i S21-serien.

Samsung Galaxy S21 Ultra Sponseret link er stor, men samtidigt er den vanvittig vild på særligt kameradelen. Skærmen er naturligvis også fantastisk.

Her på MereMobil.dk har vi været gladest for Galaxy S21 i forhold til Galaxy S21 Ultra. Vi synes Galaxy S21 Ultra har den bedste balance mellem pris og hvad man får for pengene.

ANMELDELSE: Læs vores test af Samsung Galaxy S21 Ultra her

En anmeldelse er jo den ene anmelders vurdering. Derfor har vi herunder fundet nogle af de store udenlandske mediers bedømmelser. Du kan læse bedømmelserne af Galaxy S21 Ultra og Galaxy S21 herunder.

Her er forskellene i Samsung Galaxy S21-serien

Det mener anmelderne om Galaxy S21 Ultra og Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Tom’s Guide:

Forventningen var inden anmeldelsen, at der var for mange, kompromisser i Galaxy S21 i forhold til Galaxy S21 Ultra f.eks. plastikbagsiden. Dette viste sig dog ikke at holde stik. Galaxy S21 har den samme processor, skærm og kamera, som flagskibet. Dog føles den mest, som den henvender sig til dem, der ikke har en Galaxy S20 eller ældre modeller. Galaxy S21 ender på 4 ud af 5 stjerner.

Bedre går det for Galaxy S21 Ultra, som får 4,5 ud af 5 stjerner. Her fremhæves blandt andet understøttelsen af S Pen, batteriet og kameraet. Men den er stor og tung og selvom den er hurtig, så er den stadigvæk ikke så hurtig som iPhone 12 Pro Max.

The Verge:

The Verge starter deres anmeldelse med ordene: The Samsung Galaxy S21 is a midrange phone with a flagship name. De fremhæver processoren, skærmen og batteritiden. Men synes det er træls den ikke længere understøtter microSD-kort og der er alt for meget bloatware. The Verge anbefaler købere at vente på den falder i pris. De giver den 8 ud af 10 stjerner til Galaxy S21.

The Verge er derimod mere begejstrede for Galaxy S21 Ultra, som ifølge dem er ”the real deal”. Den kaldes også for ”den bedste Android-telefon netop nu, hvis du er ligeglad med prisen og størrelsen”. The Verge er dog ikke så begejstret, at den får en topkarakter. Den ender på 8,5 ud af 10 stjerner.

Engadget:

Galaxy 21 får hos Engadget ros for designet, skærmen, kameraet og batteritiden. De nævner den også som ”den bedste Android-telefon i priskategorien”. Den ender på 88 point.

Engadget er mere imponeret over Galaxy S21 Ultra. Den ender på 89 point. Engadget skriver også, at Galaxy S21 Ultra ”stråler i år”, men det er ikke grundet nogle ekstraordinære ting, men mest af alt fordi der var flere problemer forbundet med sidste års Galaxy S20 Ultra.

Hvilken Galaxy S21 skal du vælge?

Vi har lavet en video, hvor vi kommer med vores bud på, hvilken af de nye Galaxy S21-modeller, som du skal vælge. Du kan se videoen herunder.

Mere til historien

Samsung Galaxy S20-serien kom sidste år til salg netop som Danmark og flere andre lande lukkede ned. I år har modellerne også haft salgsstart på et tidspunkt, hvor mange lande i verden er lukket ned, men umiddelbart har salgsstarten været bedre.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram