Salget vil ikke sprænge loftet

Samsung Galaxy S21-serien kommer ikke til at sprænge loftet for salget, viser de første estimater.

Samsung Galaxy S21-serie John G
Min test af Samsung Galaxy S21-serien er i gang. Selvom det virker som gode telefoner, så betyder det ikke, at Samsung sprænger salgsloftet i år.

Selvom Samsung med de nye Galaxy S21-smartphones har reduceret introduktionsprisen, i forhold til Galaxy S20-serien, så forventer Samsung ikke, at salget af S21’erne sprænger loftet.

Ifølge en rapport fra The Elec er Samsung forholdsvis konservative omkring hvad de forventer af salget i 2021. Ifølge The Korean News estimerer Samsung et salg på 26 millioner enheder i år.

Tallet skulle svare nogenlunde til, hvad Galaxy S20-serien har solgt. Skønnet for salget af Galaxy S21’erne er lavt på grund af effekterne fra COVID-19, der har ramt salget i de fysiske butikker hårdt. Det skriver Android Authority.

Forventningerne til salget fordeler sig på denne måde:

  • Galaxy S21 -10 millioner enheder (40 procent)
  • Galaxy S21+ - 8 millioner enheder (30 procent)
  • Galaxy S21 Ultra – 8 millioner enheder (30 procent)

Holder tallene så er det tydeligt, at den billigste model bliver den mest populære, der har en rigtig interessant prissætning i forhold til konkurrenterne i markedet.

Samsung dropper udvidelse af hukommelse i Galaxy S21-serien

Samsung har i år valgt at starte salget af topmodel-serien i slutningen af januar. Dermed er salgsstarten rykket frem i forhold til tidligere lanceringer, der normalt havde salgsstart i marts. Om dette fører til et forøget salg, vides ikke, men det er sandsynligt at Samsung får en fordel ved, at kunne trække ekstra opmærksomhed i et vindue på året, hvor der ikke sker så meget hos konkurrenterne.

På overfladen kan det se ud som, at Samsung ikke har ændret ret meget, når man sammenligner S20- mod S21-serien. Her kan du høre, hvad Samsung selv mener er de største forskelle mellem Galaxy S20 Ultra og Galaxy S21 Ultra.

Nogle mener, der i år er tale om en nedgradering. Det mener jeg ikke nødvendigvis er en korrekt måde at se det på.

Vil du komme med inputs til min anmeldelse af Galaxy S21-serien, kan det ske her.

Mere til historien

Salget af Samsung Galaxy S21-serien begynder i Danmark den 29 januar 2021.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram