Salget vil ikke sprænge loftet

7

Samsung Galaxy S21-serien kommer ikke til at sprænge loftet for salget, viser de første estimater.

Samsung Galaxy S21-serie John G
Min test af Samsung Galaxy S21-serien er i gang. Selvom det virker som gode telefoner, så betyder det ikke, at Samsung sprænger salgsloftet i år.

Selvom Samsung med de nye Galaxy S21-smartphones har reduceret introduktionsprisen, i forhold til Galaxy S20-serien, så forventer Samsung ikke, at salget af S21’erne sprænger loftet.

Ifølge en rapport fra The Elec er Samsung forholdsvis konservative omkring hvad de forventer af salget i 2021. Ifølge The Korean News estimerer Samsung et salg på 26 millioner enheder i år.

Tallet skulle svare nogenlunde til, hvad Galaxy S20-serien har solgt. Skønnet for salget af Galaxy S21’erne er lavt på grund af effekterne fra COVID-19, der har ramt salget i de fysiske butikker hårdt. Det skriver Android Authority.

Forventningerne til salget fordeler sig på denne måde:

  • Galaxy S21 -10 millioner enheder (40 procent)
  • Galaxy S21+ – 8 millioner enheder (30 procent)
  • Galaxy S21 Ultra – 8 millioner enheder (30 procent)

Holder tallene så er det tydeligt, at den billigste model bliver den mest populære, der har en rigtig interessant prissætning i forhold til konkurrenterne i markedet.

Samsung dropper udvidelse af hukommelse i Galaxy S21-serien

Samsung har i år valgt at starte salget af topmodel-serien i slutningen af januar. Dermed er salgsstarten rykket frem i forhold til tidligere lanceringer, der normalt havde salgsstart i marts. Om dette fører til et forøget salg, vides ikke, men det er sandsynligt at Samsung får en fordel ved, at kunne trække ekstra opmærksomhed i et vindue på året, hvor der ikke sker så meget hos konkurrenterne.

På overfladen kan det se ud som, at Samsung ikke har ændret ret meget, når man sammenligner S20- mod S21-serien. Her kan du høre, hvad Samsung selv mener er de største forskelle mellem Galaxy S20 Ultra og Galaxy S21 Ultra.

Nogle mener, der i år er tale om en nedgradering. Det mener jeg ikke nødvendigvis er en korrekt måde at se det på.

Vil du komme med inputs til min anmeldelse af Galaxy S21-serien, kan det ske her.

Mere til historien

Salget af Samsung Galaxy S21-serien begynder i Danmark den 29 januar 2021.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer