Ny kabelløs dørklokke med kamera fra Arlo

Arlo har præsenteret en trådløs dørklokke, der genkender mennesker, dyr og pakkeposten.

Arlo videodørklokke
Arlos dørklokke genkender som personen der kommer har en pakke med (Foto: Arlo)

Arlo har lanceret en trådløs videodørklokke, der med få anstrengelser kan installeres ved hoveddøren, og holde øje med dem som ringer på døren eller går forbi.

Dørklokken fra Arlo skyder videoklips i 1:1-format og med et udsyn på hele 180 grader.

Kameraet holder hele tiden øje med, om nogen går hen mod døren og sender en notifikation til telefonen, så snart der er en bevægelse.

Arlos dørklokke har genkendelse af personer, biler og dyr indbygget. Dermed kan du vælge, at du ikke får en besked, når naboens kat går forbi din dør. En endnu mere smart ting er, at Arlo kan “se”, om personen der kommer, har en pakke i hånden.

I lighed med andre videodørklokker kan du naturligvis tale med personen, der står foran døren. Er du ikke hjemme, kan personen tilmeld indtale en voicemail, som du kan høre senere. Hvis du er utryg, aktiverer du bare en sirene.

ANMELDELSE: Sådan overvåger du let boligen med kameraer – test af Arlos kameraer

Dørklokken taler sammen med Google Assistant, Amazon Alexa og min personlige smarthome-favorit SmartThings.

Opløsningen på billedet er op til Full HD 1080p. Desuden har den night-vision, så du også får beskeder efter mørkets frembrud.

ANMELDELSE: Ding Dong! Eury videodørklokken er genial

Når du køber Arlo dørklokken kan du få op til 30 dage videolog gemt i skyen.

Arlos trådløse dørklokke koster 1.590 kroner i Danmark. Den vil være tilgængelig fra den 2. februar 2021.

Se min anmeldelse af Arlo Video Doorbell

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Google har også en videodørklokke til det smarte hjem kaldet Nest Hello Door Bell. Denne kræver, i modsætning til Arlo og Eufy, kablet tilslutning. Af samme årsag kommer jeg heller ikke med en test af Googles dørklokke.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram