Microsoft vil forny designet af Windows

Efter et årti uden de store ændringer er Microsoft i gang med at redesigne udtrykket i Windows.

Windows 10 S (Foto: Microsoft)
Windows 10 skal have en stor designændring. Motoren forbliver den samme. Det bliver den største designændring i 10 år (Foto: Microsoft)

Det dominerede operativsystem til computere, Microsoft Windows, står overfor en fornyelse af designet, skriver flere tech-medier.

Microsoft vil, ifølge rygterne, redesigne startmenuen, Stifinder og de indbyggede apps i Windows. Desuden skal brugerinterfacet, designmæssigt, gøres mere konsistent. I dag skal der ikke klikkes meget rundt i Windows, inden man støder på designelementer, der stritter i flere retninger.

ANMELDELSE: Mød MateBook X - en "Macbook Air" med Windows

Redesignet betyder også ændringer til knapper og kontrolelementer gennem hele systemet og de programmer, der kører på platformen. Også tablet-tilstanden i Windows kigges der på.

Med redesignet af platformen vil Microsoft revitalisere Windows med overskriften "Windows is BACK".

Oplysningerne omkring det planlagte grafiske redesign af Windows er fundet i et jobopslag fra Microsoft, der dog sidenhen er ændret, da techmedierne begyndte at skrive om det. Kodenavnet for projektet er Sun Valley.

Ændringerne af Windows vil angiveligt blive rullet ud senere i år.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I juli 2020 var Microsoft det mest udbredte operativsystem til computere. Markedsandelen var 77,74 procent ifølge Statista. MacOS er nummer to. Windows har oplevet tilbagegang mens macOS er gået lidt frem.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram