Microsoft: Slut med Minecraft Earth

KORT NYT: AR-versionen af Minecraft, der hedder Minecraft Earth, lukkes ned. Allen data vil efterfølgende blive slettet. Sådan lyder meddelelsen fra Microsoft.

Microsoft har besluttet at lukke Minecraft Earth ned pr. 30. juni 2021 (Kilde: Microsoft)
Microsoft har besluttet at lukke Minecraft Earth ned pr. 30. juni 2021 (Kilde: Microsoft)

Er du en af de mange, som spiller det populære spil Minecraft, så har dette måske din interesse. Microsoft, som ejer Minecraft, har nemlig besluttet at dreje nøglen om på Minecraft Earth, som er en augmented reality-version af spillet.

Roblox har store planer for virtuelle musik events

Minecraft Earth har en del ligneder med Pokémon Go, nemlig at du kan bevæge dig rundt i gader og stræder. Men da mange har været holdt indendøre på grund af coronapandemien, som i nogle lande har betydet udgangsforbud. Ja, så har Microsoft altså valgt at det er slut

-“Minecraft Earth er designet til fri bevægelse og leg i fællesskab - to ting, der er blevet næsten umulige i den nuværende globale situation. Derfor har vi taget den svære beslutning at re-allokere vores ressourcer til andre områder, som leverer værdi til Minecraft-fællesskabet og afslutte support til Minecraft Earth i juni 2021,” lyder det fra Microsoft.

Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Derfor stopper al service og support af spillet den 30. juni og det vil derefter ikke længere være muligt at downloade eller spille Minecraft Earth. Microsoft oplyser også, at de 1. juli 2021 sletter alle spil-data permanent.

Du kan læse den officielle udmelding fra Microsoft om Minecraft Earth her.

Det er fortsat muligt, at spille det "almindelige" Minecraft.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Minecraft blev udviklet i Sverige, men blev i 2014 solgt til Microsoft for 14 milliarder kroner.


Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram