Microsoft: Slut med Minecraft Earth

1

KORT NYT: AR-versionen af Minecraft, der hedder Minecraft Earth, lukkes ned. Allen data vil efterfølgende blive slettet. Sådan lyder meddelelsen fra Microsoft.

Microsoft har besluttet at lukke Minecraft Earth ned pr. 30. juni 2021 (Kilde: Microsoft)
Microsoft har besluttet at lukke Minecraft Earth ned pr. 30. juni 2021 (Kilde: Microsoft)

Er du en af de mange, som spiller det populære spil Minecraft, så har dette måske din interesse. Microsoft, som ejer Minecraft, har nemlig besluttet at dreje nøglen om på Minecraft Earth, som er en augmented reality-version af spillet.

Roblox har store planer for virtuelle musik events

Minecraft Earth har en del ligneder med Pokémon Go, nemlig at du kan bevæge dig rundt i gader og stræder. Men da mange har været holdt indendøre på grund af coronapandemien, som i nogle lande har betydet udgangsforbud. Ja, så har Microsoft altså valgt at det er slut

-“Minecraft Earth er designet til fri bevægelse og leg i fællesskab – to ting, der er blevet næsten umulige i den nuværende globale situation. Derfor har vi taget den svære beslutning at re-allokere vores ressourcer til andre områder, som leverer værdi til Minecraft-fællesskabet og afslutte support til Minecraft Earth i juni 2021,” lyder det fra Microsoft.

Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Derfor stopper al service og support af spillet den 30. juni og det vil derefter ikke længere være muligt at downloade eller spille Minecraft Earth. Microsoft oplyser også, at de 1. juli 2021 sletter alle spil-data permanent.

Du kan læse den officielle udmelding fra Microsoft om Minecraft Earth her.

Det er fortsat muligt, at spille det “almindelige” Minecraft.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Minecraft blev udviklet i Sverige, men blev i 2014 solgt til Microsoft for 14 milliarder kroner.


Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer