MacBook får måske trådløs opladning

5

Et patent peger i retning af, at Apple kommer med en MacBook, der trådløst kan oplade iPhone, Apple Watch og iPad.

MacbookPro 16"
Ifølge et patent vil Apple indbygge trådløs opladning tre steder på forsiden af en MacBook samt to steder på bagsiden (Foto: MereMobil.dk)

Apple arbejder på at indbygge trådløs opladning i MacBook Pro, viser et patent ifølge Patently Apple.

Der er tale om, at en MacBook kan oplades trådløst, skriver 9to5mac. Computeren kan desuden oplade trådløse enheder – kendt som reverse wireless charging.

Ved at indbygge spoler til trådløs opladning kan en iPhone, iPad eller et Apple Watch oplades trådløst, ved at placere enhederne på computeren.

Ifølge patentet bliver der indbygget en spole på højre og venstre side af touchpad samt i selve touchpad. Desuden vil der kunne oplades via to placeringer på bagsiden.

En af tegningerne viser desuden en MacBook, der oplader en iPad, som oplader en iPhone og som igen oplader et Apple Watch. Ud fra tegningerne at dømme lader det til, at Apple også ovevejer en iPad med trådløs opladning.

Hvis tankerne fra Apple ender i produkter, vil det minimere behovet for antallet af opladere, man behøver. Om natten kan man eksempelvis sætte computeren i opladeren og herefter placere de andre enheder på computeren.

VIDEO: Se dette inden du køber en MacBook med M1-processor

Hvorvidt patentet bliver til virkelighed, vides ikke, da Apple ikke officielt har kommenteret på sagen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har tidligere indgivet en patentansøgning omkring trådløs opladning. Det var i 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer