Apple retter fejl i covid-19 beskeder på ældre iPhones

Ejere af ældre iPhones kan nu opdatere styresystemet til iOS 12.5.1. Opdateringen bringer fejlrettelser til smitteopsporingssystemet.

Apple iPhone 5
iPhones med iOS 12 kan nu opdateres til iOS 12.5.1 (Foto: MereMobil.dk)

I stilhed har Apple frigivet en fejlrettelse til ældre iPhone-modeller – dem som er efterladt tilbage på iOS 12-platformen. Efterladt betyder ikke glemt i Apples univers. I hvert fald ikke når det kommer til vigtige fejlrettelser.

Opdateringen iOS 12.5.1 retter en fejl i notifikationssystemet omkring COVID-19 smitteopsporing, som Apple og Google i fællesskab har udviklet.

Nu hvor coronapandemien stadig buldrer derudaf, er det vigtigt at holde telefonen opdateret. I hvert fald hvis du vil deltage i smitteopsporing og være med til at bryde smittekæder.

Det skal siges, at i Danmark betyder opdateringen iOS 12.5.1 ikke noget i forhold til smitteopsporingsappen Smittestop. Denne fungerer nemlig kun på telefoner med iOS 13.6 eller nyere.

Når det er sagt, så skader det trods alt ikke at opdatere din gamle iPhone.

Den hidtil seneste opdatering til nyere iPhones hedder iOS 14.3. Denne blev frigivet den 12. december 2020.

TIPDette betyder prikkerne på iPhone-skærmen  i iOS 14

Mere til historien

Senere i år ventes iOS 15 at lande. Allerede nu gisnes der om, hvilke iPhones som ikke kan opdateres til iOS 15. Se listen her.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram