Tjek her og få fri tale og masser af data for 100 kroner

Få en stor mængde data og fri tale til under kroner om måneden. Her er et aktuelt kig på nogle billige mobilabonnementer, som du kan overveje.

(Foto: Jan Vašek)
Vinteren byder igen på nedlukninger i Danmark. Først var Nordjylland ramt og nu henover jul og nytår er Odense, Hovedstaden og flere andre kommuner ramt - i alt 38 danske kommuner, så måske mobilen mærker et anderledes forbrug. Tjek dit abonnement. (Foto: Jan Vašek)

Der er masser af gode tilbud på mobilabonnementerne netop nu hos mobilselskaberne. Det er derfor nemt at blive fristet af ting som dobbelt op på data, som blandt andet Oister tilbyder.

Er du ikke bundet til et mobilabonnement, er du dog altid frit stillet til at skifte, når du har lyst. Derfor er en af de gode ting at finde abonnmeneter ”uden bindinsperiode”. Så kan du nemlig altid være på jagt efter det mobilabonnement, der passer dig og din pengepung bedst.

I løbet af første kvartal 2021 er Alka Mobil klar. De lover allerede nu fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til 59 kroner om måneden. Det lyder umiddelbart billigt, men det kræver så, at du er kunde hos Alka.

Nyt mobilselskab klar – 59 kroner om måneden

Et spændende abonnement netop nu

Hvis du ikke lige står og køber ny mobil inklusive abonnement, så er en af de gode ting altså ”ingen binding”. Det giver nemlig muligheden for, at du altid kan finde det bedste tilbud og tilpasse dit behov. Husk også at give mobilabonnementet et servicetjek med jævne mellemrum, der kan være lette penge at spare.

Et af de meget interessante abonnementer netop nu er fra Duka. Duka tilbyder %%%% fri tale + 10 GB data (10 GB data i EU) for 99 kroner om måneden. Her er ingen binding, men altså en pæn datamængde + fri tale, så du kan give den gas hen over jul og nytår.

Har du et højt dataforbrug og ikke er så meget på Wi-Fi, så tilbyder Lebara 60 GB data og 60 timers taletid, hvilket også er ret meget for kun 89 kroner. Heller ikke her er der nogen bindingsperiode.

INFO: Se hvor meget data og taletid, at du får med i de billigste abonnementer til max. 100 kroner her %%%%

PRISER: Her får du det billigste 5G-abonnement

Hvis du har en 5G-telefon, så finder du abonnementerne, som tilbyder 5G-understøttelse her %%%%

Mere til historien

Et godt råd er altid at tjekke med mobilselskabet om prisen vil ændre sig for dig, når det aktuelle tilbud ikke længere gælder. Eller dette vil vare ved for dig.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram