Tjek her og få fri tale og masser af data for 100 kroner

Få en stor mængde data og fri tale til under kroner om måneden. Her er et aktuelt kig på nogle billige mobilabonnementer, som du kan overveje.

(Foto: Jan Vašek)
Vinteren byder igen på nedlukninger i Danmark. Først var Nordjylland ramt og nu henover jul og nytår er Odense, Hovedstaden og flere andre kommuner ramt – i alt 38 danske kommuner, så måske mobilen mærker et anderledes forbrug. Tjek dit abonnement. (Foto: Jan Vašek)

Der er masser af gode tilbud på mobilabonnementerne netop nu hos mobilselskaberne. Det er derfor nemt at blive fristet af ting som dobbelt op på data, som blandt andet Oister tilbyder.

Er du ikke bundet til et mobilabonnement, er du dog altid frit stillet til at skifte, når du har lyst. Derfor er en af de gode ting at finde abonnmeneter ”uden bindinsperiode”. Så kan du nemlig altid være på jagt efter det mobilabonnement, der passer dig og din pengepung bedst.

I løbet af første kvartal 2021 er Alka Mobil klar. De lover allerede nu fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til 59 kroner om måneden. Det lyder umiddelbart billigt, men det kræver så, at du er kunde hos Alka.

Nyt mobilselskab klar – 59 kroner om måneden

Et spændende abonnement netop nu

Hvis du ikke lige står og køber ny mobil inklusive abonnement, så er en af de gode ting altså ”ingen binding”. Det giver nemlig muligheden for, at du altid kan finde det bedste tilbud og tilpasse dit behov. Husk også at give mobilabonnementet et servicetjek med jævne mellemrum, der kan være lette penge at spare.

Et af de meget interessante abonnementer netop nu er fra Duka. Duka tilbyder Sponseret link fri tale + 10 GB data (10 GB data i EU) for 99 kroner om måneden. Her er ingen binding, men altså en pæn datamængde + fri tale, så du kan give den gas hen over jul og nytår.

Har du et højt dataforbrug og ikke er så meget på Wi-Fi, så tilbyder Lebara 60 GB data og 60 timers taletid, hvilket også er ret meget for kun 89 kroner. Heller ikke her er der nogen bindingsperiode.

INFO: Se hvor meget data og taletid, at du får med i de billigste abonnementer til max. 100 kroner her Sponseret link

PRISER: Her får du det billigste 5G-abonnement

Hvis du har en 5G-telefon, så finder du abonnementerne, som tilbyder 5G-understøttelse her Sponseret link

Mere til historien

Et godt råd er altid at tjekke med mobilselskabet om prisen vil ændre sig for dig, når det aktuelle tilbud ikke længere gælder. Eller dette vil vare ved for dig.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram