De 3 billigste mobilabonnementer til under 80 kroner

PRISTJEK: De billigste abonnementer til under 80 kroner om måneden finder du i dette pristjek.

Priser, spar, lavpris
For 49 kroner om måneden kan du få et abonnement med 6 GB data og 6 timers taletid (Foto: Marco Lachmann-Anke)

Hvis du, eller en i husstanden, har fået en smartphone i julegave, skal telefonen naturligvis online på andet end det trådløse netværk. Derfor har jeg fundet de 3 billigste mobilabonnementer, der er relevante, hvis en telefon skal på mobilnettet, men hvor du ikke forventer det store forbrug.

Jeg har valgt 80 kroner som grænse for nedenstående liste, hvor jeg har fundet de tre billigste i de tre priskategorier 49, 69 og 79 kroner

Her er resultatet.

  • 49 kroner: 6 GB data, 6 timers taletid, Lebara
  • 69 kroner: 20 GB data, 20 timers taletid, Lebara
  • 79 kroner: 10 GB data, 10 timers taletid, OiSTER

Priserne er fundet via en søgning sammenligningstjenesten Samlino den 25. december 2020 samt via teleselskabernes egne hjemmesider.

Her kan du sammenligne de billigste abonnementer under 80 kroner Sponseret link

Undersøg også priserne direkte på teleselskabernes sider, da priserne kan have ændret sig siden Samlino opdaterede databasen over de billigste priser.

Som du kan se, er Lebara og OiSTER vindere i søgningerne, men da priserne hele tiden ændrer sig på dette marked, er det en rigtig god idé hele tiden at holde skarpt øje. Faktisk viste søgningen, at GreenTel kunne matche de samme priser som Oister.

Oister og GreenTel kører på to forskellige netværk – henholdsvis netværket fra teleselskabet 3 og Telia/Telenors fælles netværk (TT-netværket). Dette kan være ret afgørende, alt efter hvor du bor og hvordan dækningen er i dit område. Også Lebara benytter TT-netværket.

Har du i stedet brug for den helt store løsning, hvor der er fri data og fru tale, er det lige nu Oister som er billigst. Oister sælger en pakke med fri data og fri tale til 159 kroner om måneden.

Teleselskaberne CBB Mobil og Eesy ligger lige efter med 179 kroner om måneden. Disse benytter henholdsvis Telia/Telenors og TDC’s netværk.

Sammenlig her priserne på de billigste abonnementer med fri data Sponseret link

God fornøjelse i jagten på de billigste abonnementer. Husk nu at se dig for.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Selvom fri data lyder fristende, er det langt fra sikkert, at du har behov for meget data. Det er nemlig de færreste, der kan udnytte en så stor datamængde. Det kan du læse mere om her.

Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram