De 3 billigste mobilabonnementer til under 80 kroner

PRISTJEK: De billigste abonnementer til under 80 kroner om måneden finder du i dette pristjek.

Priser, spar, lavpris
For 49 kroner om måneden kan du få et abonnement med 6 GB data og 6 timers taletid (Foto: Marco Lachmann-Anke)

Hvis du, eller en i husstanden, har fået en smartphone i julegave, skal telefonen naturligvis online på andet end det trådløse netværk. Derfor har jeg fundet de 3 billigste mobilabonnementer, der er relevante, hvis en telefon skal på mobilnettet, men hvor du ikke forventer det store forbrug.

Jeg har valgt 80 kroner som grænse for nedenstående liste, hvor jeg har fundet de tre billigste i de tre priskategorier 49, 69 og 79 kroner

Her er resultatet.

  • 49 kroner: 6 GB data, 6 timers taletid, Lebara
  • 69 kroner: 20 GB data, 20 timers taletid, Lebara
  • 79 kroner: 10 GB data, 10 timers taletid, OiSTER

Priserne er fundet via en søgning sammenligningstjenesten Samlino den 25. december 2020 samt via teleselskabernes egne hjemmesider.

Her kan du sammenligne de billigste abonnementer under 80 kroner Sponseret link

Undersøg også priserne direkte på teleselskabernes sider, da priserne kan have ændret sig siden Samlino opdaterede databasen over de billigste priser.

Som du kan se, er Lebara og OiSTER vindere i søgningerne, men da priserne hele tiden ændrer sig på dette marked, er det en rigtig god idé hele tiden at holde skarpt øje. Faktisk viste søgningen, at GreenTel kunne matche de samme priser som Oister.

Oister og GreenTel kører på to forskellige netværk – henholdsvis netværket fra teleselskabet 3 og Telia/Telenors fælles netværk (TT-netværket). Dette kan være ret afgørende, alt efter hvor du bor og hvordan dækningen er i dit område. Også Lebara benytter TT-netværket.

Har du i stedet brug for den helt store løsning, hvor der er fri data og fru tale, er det lige nu Oister som er billigst. Oister sælger en pakke med fri data og fri tale til 159 kroner om måneden.

Teleselskaberne CBB Mobil og Eesy ligger lige efter med 179 kroner om måneden. Disse benytter henholdsvis Telia/Telenors og TDC’s netværk.

Sammenlig her priserne på de billigste abonnementer med fri data Sponseret link

God fornøjelse i jagten på de billigste abonnementer. Husk nu at se dig for.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Selvom fri data lyder fristende, er det langt fra sikkert, at du har behov for meget data. Det er nemlig de færreste, der kan udnytte en så stor datamængde. Det kan du læse mere om her.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram