Apple kan lancere AirPods Studio i dag

Et nyt rygte påstår, at Apple kan være klar til at lancere de længe ventede AirPods Studio allerede i dag.

airpods_Studio
Konceptbillede af de kommende AirtPods Studio. (Foto: Jon Prosser)

Selvom Apple allerede har afholdt tre arrangementer i år, hvor vi både har set nye telefoner, tablets og computere, tyder noget på, at den amerikanske gigant ikke er færdig med produktlanceringerne. Der florerer nemlig flere rygter, som peger på, at Apple er klar til at lancere et stykke hemmeligt hardware i denne uge, skriver 9to5mac.

UPDATE: Efter offenligtliggørelsen af denne artkel om de nye AirPods, udsendte Apple en pressemeddelelse om et nyt headset med navnet AirPods Max.

Hvilken hardware der er tale om, har været diskuteret vidt og bredt. Tidligere var der tale om, at Apple ville lancere en ny Apple TV-boks. Det rygte er dog blevet skudt ned fra flere sider. Nu peger et nyt rygte på, at Apple er klar til at lancere de længe ventede Apple AirPods Studio i denne uge.

Rygterne om AirPods Studio har floreret længe. Og mens nogle forventer at se Apples over-ear-headset i år, har andre påstået, at hovedtelefonerne er udsat til 2021.

iOS 14.2 skyld i batteriproblemer på iPhone og iPad

I denne omgang er det flere kilder hos AppleTrack, som påstår, at headsettet er klar til at blive lanceret. Da der er tale om rygter, skal informationen tages med et gran salt. Det er dog værd at nævne, at Bloombergs Mark Gurman i går delte en af sine historier om Apples kommende støjreducerende headset.

Blandt nogle af de rygtede funktioner i Apple AirPods Studio finder vi ’ear detection’ – en funktion der stopper musik automatisk, når du tager hovedtelefonerne af. Derudover skulle headsettet komme med aktiv støjreduktion og avanceret equalizer.

Mere til historien

Hvis rygterne holder stik, vil Apple lancere AirPods Studio her til eftermiddag. Det præcise tidspunkt skulle være 05:30 Pacific Time – 14:30 dansk tid.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram