Apple lancerer AirPods Max

Apple har netop løftet sløret for producentens længe ventede over-ear-headset, som har fået navnet AirPods Max.

Airpods Max Silver
Apple har netop lanceret de nye AirPods Max – Apples første over-ear HiFi-headset. (Foto: Apple)

De har været rygtet længe og nu er de her endelig. Apple har netop lanceret et sæt nye over-ear-hovedtelefoner under navnet AirPods Max.

AirPods 3 rygtes at komme i marts 2021

De nye AirPods byder blandt andet på et specialudviklet over-ear-design, H1-chips, adaptiv equalizer, aktiv støjreduktion og HiFi-lyd, skriver Apple. Hovedtelefonerne kommer i fem farver; space grey, sølv, himmelblå, grøn og lyserød.

AirPods Max kan bestilles fra i dag (8. december 2020) og vil være tilgængelige i butkkerne og online fra den 15. december 2020.

-“AirPods er verdens mest populære hovedtelefoner takket være nem indstilling, en utrolig lydkvalitet og et ikonisk design. Med AirPods Max får du den magiske AirPods-oplevelse i et flot over-ear-design med Hi-fi-lyd,” lyder det fra Greg Joswiak, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing i en pressemeddelelse.

“Det specialudviklede akustiske design, i kombination med den stærke H1-chips og avanceret software tillader AirPods Max at levere computational audio, så de kan levere den ultimative, personlige lytteoplevelse helt trådløst.”.

Image shows Digital Crown and Noise Control buttons on right earcup in pink.
AirPods Max fås i flere farver – blandt andet rød. (Foto: Apple)

AirPods Max funktioner

  • Adaptiv EQ: AirPods Max bruger Adaptiv EQ til at justere lyden efter, hvordan ørepuderne sidder ved at måle lydsignalet, der leveres til brugeren og justere de lave og mellemhøje frekvenser i realtid.
  • Aktiv støjreduktion: AirPods Max leverer medrivende lyd ved hjælp af Aktiv støjreduktion, så brugerne kan fokusere på det, de lytter til. Hver ørekop har tre udvendige mikrofoner, som registrerer støj i omgivelserne, imens en mikrofon indeni ørekoppen overvåger lyden, der når brugerens øre. Ved hjælp af computational audio tilpasser støjreduktionsfunktionen sig hele tiden efter, hvordan hovedtelefonerne sidder og bevæger sig i realtid. 
  • Transparent lyd: Med AirPods Max kan brugerne skifte til Transparent lyd for at lytte til musik og samtidig høre lyde fra deres omgivelser – det sikrer, at alt, også brugerens egen stemme, lyder naturligt, imens lyden stadig afspilles perfekt. Du kan skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd ved at trykke en enkelt gang på knappen til støjkontrol. 
  • Rumlig lyd: AirPods Max bruger rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser til at placere lyde næsten hvor som helst i rummet og dermed levere en biograflignende oplevelse med indhold optaget i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos. Ved hjælp af gyroskopet og accelerometeret i AirPods Max og iPhone eller iPad registrerer funktionen til rumlig lyd brugerens hovedbevægelser og enhedens placering, hvorefter den sammenligner bevægelsesdata og justerer lydområdet, så det forbliver fikseret på enheden, selvom brugeren bevæger hovedet. 
  • Automatisk skift giver brugerne mulighed for at flytte lyd mellem iPhone, iPad og Mac helt uden problemer. Når musik afspilles fra en Mac, kan brugerne nemt modtage et opkald på deres iPhone – AirPods Max skifter automatisk. 
  • Lyddeling gør det let at dele streaming af lyd mellem to sæt AirPods på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV 4K. AirPods Max skal bare være i nærheden af enheden – tilslutningen sker med et enkelt tryk.
  • Siris funktioner inkluderer muligheden for at afspille musik, foretage telefonopkald, styre lydstyrken, få vejvisning og meget andet. Siri kan også læse indgående beskeder, når de ankommer, med Meddel beskeder med Siri. 
For at bruge AirPods Max kræver det selvfølgelig en Apple-enhed. (Foto: Apple)

AirPods Max har en batteritid på op til 20 timers HiFi-lyd, taletid eller afspilning af film, når du har aktiv støjreduktion eller rumlig lyd aktiveret. Dertil kommer hovedtelefonerne med et Smart Case, der skal hjælpe med at spare på batteriet, når hovedtelefonerne ikke er i brug.

Pris og tilgængelighed

AirPods Max kan bestilles fra i dag til 4.799 kroner på Apples hjemmeside. Leveringen starter tirsdag den 15. december. Bestiller du direkte fra Apple, kan du desuden tilføje personlig gravering kvit og frit.

Mere til historien

Inden du køber de nye hovedtelefoner fra Apple, skal du lige sikre dig, at du har en kompatibel enhed. AirPods Max kræver nemlig Apple-enheder, der kører iOS 14.3 eller nyere, iPadOS 14.3 eller nyere, macOS Big Sur 11.1 eller nyere, watchOS 7.2 eller nyere eller tvOS 14.3 eller nyere.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram