7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

13

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

MereMobil.dk 7 år fødselsdag
Hvor er det VILDT… Syv år! Er det virkelig rigtigt?

Syv år Niller… så ved man et og andet. Eller noget i den stil siger Mulle, der er Sofie Gråbøls karakter i filmen ”Den Eneste Ene”. Og MereMobil.dk håber også, at vi kan klare os over den famøse ”7 års krise”. For vi vil så gerne SÅ meget mere.

Uanset hvad, så kan der i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at jeg og resten af teamet bag MereMobil.dk godt ved, at det er DIN skyld (og de andre som læser med) at vi er her endnu. Og det er jeg ganske ydmyge omkrig. Så TAK! 🥰

Vi (MereMobil.dk) er utroligt glade og stolte over, at du (og alle de andre læsere) fortsat besøger vores site. Ligesom der også skal lyde et STORT tak til alle vores samarbejdspartnere. Uden læsere og samarbejdspartnere havde det ikke været muligt, at nå dertil hvor vi er i dag. Måske lyder det ”sukkersødt”, men det er ikke desto mindre sandt.

Et kig “down memory-lane”

MereMobil.dk åbnede for offentligheden den 1. december 2013. På daværende tidspunkt var det med 0 (nul) besøg, ingen penge i kassen – men udgifter var der nok af. Alt fra hosting, domæne, design, husleje, løn og meget andet skulle jo betales uanset hvad.

Første dag klarede vi igennem med 103 besøg. Det er måske ikke mange, men vi var glade. For ingen kendte os og markedsføring havde vi ingen penge til.

Det gik dog fremad også mere hastigt end vi overhovedet havde turde håbe på.

Da vi havde været online i 6-7 måneder, nåede vi mere end 100.000 besøg i gennemsnit om måneden.

I november 2018 rundede vi 300.000 besøg. Et antal besøg, som vi stadigvæk anser som en god måned inden for den niche vi dækker.

Den bedste måned hidtil har været januar 2019, hvor vi nåede 389.000 besøg. Siden da har vi været tæt på rekorden, men må også indse, at indførelsen af GDPR og cookies har betydet noget i forhold til at nå den rekord.

DU KAN HJÆLPE: Der skal lyde “en lille bøn” til dig derude. Når du besøger os, så vær sød at sige “ja” til cookies på MereMobil.dk og andre sider du kan lide at besøge. De betyder mere end du aner for os. Uden et “ja” forsvinder grundlaget for indtægter. Ingen penge i kassen – ingen site 🥺

En anden måde at hjælpe på er, at modtage vores nyhedsdækning i indbakken. Det er gratis.

…mange håb og drømme i fremtiden

Vi på redaktionen har fortsat en masse håb og drømme om fremtiden og ønsker hele tiden, at forbedre os.

Vores begrænsede mandskabsressourcer gør dog også, at vi ikke altid får dækket alt lige så godt og ligeså meget som vi gerne ville. Men du skal ikke være i tvivl om, at vi gør altid hvad vi kan.

2020 bød på et nyt design på MereMobil.dk, dog hvor vi forsøgte at holde fast ved så meget vi kunne fra det gamle design. Vi var dog nødt til at ændre nogle ting pga. forældelse, men vi synes vores tekniske chef og tålmodige servernørd Tobias har gjort et fremragende stykke arbejde.

Vi fortsætter i 2021 med at gøre vores bedste til at bringe dig så mange nyheder som overhovedet muligt indenfor anmeldelser, video-indslag, podcasts og livedækninger af events.

Er der noget, som du gerne vil have mere af? Eller en god idé til noget, som vi kan undersøge nærmere. Er du altid velkommen til at skrive til [email protected]. Ligesom du også altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har idéer til artikler eller andet nyhedsstof.

Vi glæder nu til at gå i gang med det ottende år i dit selskab. Og jeg håber selvfølgelig, at også 2021 vil blive et super godt år. Vi er blandt andet spændt på 5G, som formentlig for alvor vil blive landsdækkende og dermed fylde lidt i det kommende år.

Foruden vores læsere, vil vi også gerne sige TAK til annoncører, samarbejdspartnere og medier/journalister, der har brugt indhold fra MereMobil.dk. Vi vil gøre vores til, at disse samarbejder fortsætter.

Følg os også på sociale medier

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på FacebookInstagram og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

🥰 KÆMPE STOR TAK TIL JER ALLE 🥰

Mange hilsner fra John G. og resten af MereMobil.dk-teamet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer