Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

26

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

MereMobil.dk har siden startskuddet gik i 2013 haft det samme design. Og det er absolut heller ikke fordi, at vi ikke selv var tilfredse med designet længere, at det nu er ændret. Men fra i dag (27. april 2020) siger vi god dag til et helt nyt layout.

Ændringerne sker fordi, at det ikkerhedsmæssigt og teknisk (back-end) var nødvendigt for at fremtidssikre os selv.

På mange måder ligner MereMobil.dk sig selv. Andre steder er der store ændringer.

-”Designændringen handler om, at vi skal sikre en sammenhæng mellem den underliggende tekniske platform med designet og funktionerne på toppen. Over det seneste cirka halvandet år har vi skulle lave mange manuelle justeringer, hver gang vores WordPress-platform blev opdateret,” forklarer John G. Pedersen, chefen for det hele og grundlægger af MereMobil.dk, om designændringen.

Alle os bagved håber, at du vil tage godt imod ”det nye MereMobil.dk”. Der vil komme lidt tilpasninger løbende. Skulle du opdage fejl er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail på: [email protected].

Ris og ros omkring er også velkommen. Enten via mail eller i kommentarfeltet herunder.

Nyt design = kraftige reaktioner

Vi er HELT med på, at designændringer altid afføder kraftige reaktioner fra særligt faste læsere. Til jer: 1/ Tusinde tak fordi I læser med og er så engagerede. 2/ Vi ændrer ikke tingene for at genere jer. 3/ Vi vil meget gerne tag imod feedback.

Det nye design er også en kæmpe ændring for os, men det bedste kompromis vi har kunne finde. Vi er meget glade for det arbejde, som vores ”tekniske afdeling” har gjort. Det nye design har været længe undervejs og det har kostet sved og tårer hos særligt hos den ansvarlige tekniske værkfører.

Den største nyhed i designet og teknikken bag er nok, at siden nu er responsiv. Dermed tilpasser den sig automatisk efter skærmstørrelse og platform (mobil, desktop, tablet). Det var kun i svag grad tilfældet på den gamle side.

Den tekniske del af ændringen er vi enormt glade for. Trods uventede udfordringer, da ændringerne blev rullet ud, har vores superteknikker klaret det med ro i sindet. En kæmpe tak skal lyde fra os.

Herunder kan se før og efter skærmbilleder.

Velkommen til MereMobil.dk anno 27. april 2020.

  • Design på desktopversionen af MereMobil.dk fra 2013-2020
  • Design på desktopversionen af MereMobil.dk 2020
  • Design på mobilversionen af MereMobil.dk fra 2013-2020
  • Design på mobilversionen af MereMobil.dk 2020

Mere til historien

MereMobil.dk startede i 2013. Designet ændres efter syv år i drift. Det er faktisk lidt trist for os selv at skille os af med den gamle side. Men vi håber, at både vi og I bliver glade for det nye design.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer