Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

MereMobil.dk har siden startskuddet gik i 2013 haft det samme design. Og det er absolut heller ikke fordi, at vi ikke selv var tilfredse med designet længere, at det nu er ændret. Men fra i dag (27. april 2020) siger vi god dag til et helt nyt layout.

Ændringerne sker fordi, at det ikkerhedsmæssigt og teknisk (back-end) var nødvendigt for at fremtidssikre os selv.

På mange måder ligner MereMobil.dk sig selv. Andre steder er der store ændringer.

-”Designændringen handler om, at vi skal sikre en sammenhæng mellem den underliggende tekniske platform med designet og funktionerne på toppen. Over det seneste cirka halvandet år har vi skulle lave mange manuelle justeringer, hver gang vores WordPress-platform blev opdateret,” forklarer John G. Pedersen, chefen for det hele og grundlægger af MereMobil.dk, om designændringen.

Alle os bagved håber, at du vil tage godt imod ”det nye MereMobil.dk”. Der vil komme lidt tilpasninger løbende. Skulle du opdage fejl er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail på: [email protected].

Ris og ros omkring er også velkommen. Enten via mail eller i kommentarfeltet herunder.

Nyt design = kraftige reaktioner

Vi er HELT med på, at designændringer altid afføder kraftige reaktioner fra særligt faste læsere. Til jer: 1/ Tusinde tak fordi I læser med og er så engagerede. 2/ Vi ændrer ikke tingene for at genere jer. 3/ Vi vil meget gerne tag imod feedback.

Det nye design er også en kæmpe ændring for os, men det bedste kompromis vi har kunne finde. Vi er meget glade for det arbejde, som vores ”tekniske afdeling” har gjort. Det nye design har været længe undervejs og det har kostet sved og tårer hos særligt hos den ansvarlige tekniske værkfører.

Den største nyhed i designet og teknikken bag er nok, at siden nu er responsiv. Dermed tilpasser den sig automatisk efter skærmstørrelse og platform (mobil, desktop, tablet). Det var kun i svag grad tilfældet på den gamle side.

Den tekniske del af ændringen er vi enormt glade for. Trods uventede udfordringer, da ændringerne blev rullet ud, har vores superteknikker klaret det med ro i sindet. En kæmpe tak skal lyde fra os.

Herunder kan se før og efter skærmbilleder.

Velkommen til MereMobil.dk anno 27. april 2020.

Mere til historien

MereMobil.dk startede i 2013. Designet ændres efter syv år i drift. Det er faktisk lidt trist for os selv at skille os af med den gamle side. Men vi håber, at både vi og I bliver glade for det nye design.

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Du kan nu lytte til podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Tech-podcasten er på dansk. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram