YouSee dumpes af mobil- og internetkunder

Mindre mobilselskaber scorer højt i ny undersøgelse blandt bredbånds- og mobilkunder, men YouSee dumper.

YouSee butik
YouSee klarer sig dårligt i en undersøgelse af kundernes tilfredshed (Foto: MereMobil.dk)

Er der noget, som bare skal fungere, så er det internettet og mobilen. Det er såkaldte “lavinteresseprodukter” - altså et produkt som typisk vil være forbundet med en lav grad af overvejelse og begrænset oplevet risiko.

Derfor er det temmeligt skidt, når YouSee i en frisk analyse igen lander sidst og dumpes af forbrugerne. Det TDC-ejede YouSee får ganske enkelt stryg af kunderne, som i denne undersøgelse er privatkunderne.

Når det gælder bredbånd scorer YouSee 62,4 på en skala fra 0 til 100. Til sammenligning ligger den gennemsnitlige tilfredshed for hele branchen på 66,8. Gennemsnittet bæres oppe af Waoo og Stofa, som scorer henholdsvis 70,6 og 67,7, skriver IT-watch.

Billedet er det samme hos mobilkunderne. Her ligger YouSee nemlig også sidst med en score på 68,6. Gennemsnittet hos mobiludbyderne er 75,5, hvor mindre selskaber som Call Me, Lebara og Greentel brillerer.

Det er analysefirmaet Epsi Rating, som står bag undersøgelsen, hvor 1.000 danske privatkunder er blevet interviewet.

YouSee: Vi er ikke tilfredse

Yousee tager undersøgelsen med ro. Til IT-watch siger administrerende direktør Jacob Mortensen, at Epsi Ratings undersøgelse er lavet i samme periode, som TDC har gennemført opgraderinger af nettet.

- "Men uanset hvad, er vi ikke tilfredse med at ligge på det her niveau", siger direktøren til Itwatch.

Han tilføjer, at selskabet stadig har kunder, som ikke har et tidssvarende bredbåndsprodukt (DSL, red.), og peger på, at det kommende 5G-nerværk vil betyde en mindre belastning på 4G-netværket og dermed en bedre kundeoplevelse for de fleste.

Waoo er eneste bredbåndsselskab som i undersøgelsen har øget kundetilfredsheden. Det tilskriver Waoos markedsdirektør, Frank Kirk, at selskabet har været foran på fiber-dagsordenen fra start.

YouSee forsøger i øjeblikket at vende kundetilfredsheden. Blandt andet ved at opgradere bredbåndsforbindelser til højere hastigheder uden at prisen stiger. I en anden afdeling så sætter YouSee dog prisen op og nedgraderer udvalget.

Lyt i øvrigt til vores seneste podcastepisode hvor du kan høre om YouSees nye lavprisselskab Eesy. Gå frem til 6.02 minutter i afspilleren herunder for at høre indslaget.

Mere til historien

Kundetilfredsheden med både mobil- og bredbåndsselskaberne er faldet i dette års undersøgelse. Epsi Rating forklarer det med, at tolerancen under coronakrisen, hvor bredbånd og mobilforbindelse har været afgørende ved hjemmearbejde, generelt har været lavere.

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram